Yav eve internet çektirmek istiyorum aile bireylerim bir gün evet bir gün hayır çekmedikleri gitti annemi ikna ediyorum babam karşı çıkıyor babam ikna oluyor annem ikna olmuyor şaşırdım kaldım .Konuyu versen de bizde yardımcı olsak?
Öğretmenleri cümle içine katmayı deneyebilirsin.Yav eve internet çektirmek istiyorum aile bireylerim bir gün evet bir gün hayır çekmedikleri gitti annemi ikna ediyorum babam karşı çıkıyor babam ikna oluyor annem ikna olmuyor şaşırdım kaldım .
Bu devirde interneti olmayan ev mi var Allah aşkına![]()
Ne alaka öğretmenler?Öğretmenleri cümle içine katmayı deneyebilirsin.
2020'ye girecegiz yasadigimiz ulkede tek interneti olmayan birey biziz s**ye lilerde bile var bizde yok nasil oluyor. Anlamiyorum sizleri derslerine bak diyorsunuz bakiyorum ama anlamadigim konulari vahiy yoluyla getirtemiyorum video izlemem gerekiyor her birinden bir video izlesem hepinizin interneti biter biraz beni de mi dusunseniz artik mesela?Yav eve internet çektirmek istiyorum aile bireylerim bir gün evet bir gün hayır çekmedikleri gitti annemi ikna ediyorum babam karşı çıkıyor babam ikna oluyor annem ikna olmuyor şaşırdım kaldım .
Bu devirde interneti olmayan ev mi var Allah aşkına![]()
Ders videosu olayını denedim olmadı üniversite öğrencisi olduğum için pek ikna olmadılar2020'ye girecegiz yasadigimiz ulkede tek interneti olmayan birey biziz s**ye lilerde bile var bizde yok nasil oluyor. Anlamiyorum sizleri derslerine bak diyorsunuz bakiyorum ama anlamadigim konulari vahiy yoluyla getirtemiyorum video izlemem gerekiyor her birinden bir video izlesem hepinizin interneti biter biraz beni de mi dusunseniz artik mesela?
Yine de lazım 2020ye gireceğiz sonuç olarak.Ders videosu olayını denedim olmadı üniversite öğrencisi olduğum için pek ikna olmadılar
Post automatically merged:
Sorun benden kaynaklı değilmiş kardeşimden dolayı kararsızlar bunu duyduktan sonra rahatladım
Kardeşimle anlaşabilseler çekeceklermiş ,kardeşimde salak işte annem diyor ders videosu izleyeceksen çekeceğiz demiyo ki tamam çok çelişkili konuşuyorYine de lazım 2020ye gireceğiz sonuç olarak.
Girdik 2020'ye hala sorun düzelmedi mi acaba?Yine de lazım 2020ye gireceğiz sonuç olarak.
Vallah yok canım ona sıkılıyorÜniversite öğrencisisin ve hala evde internet yok mu xd
Dostum eğitim için aileler kendilerini yakıyorlar normal bir şey olabilir bu olanlar. Sırf evladı en iyi yerler gitsin diye yapıyor olabilir emin değilim hiçbir şey diyemiyorum.Girdik 2020'ye hala sorun düzelmedi mi acaba?
Hemde nasıl.Konu internet bağlatmaya ikna etmekse işin zor knk Allah Yardımcın Olsun![]()