hocam ben işte bilmiyorum birlikte birbirimizi tamamlayacağım insanlar arıyorum isterse satışta ilgilenirim global ürün pazarlama eğitimim var isterse bana checkleri falan atar ben yaparım işi biliyorum ama iyi bilmiyorumhangi programları kullanmayı düşünüyorsun ve hangi modüllere ağırlık vereceksin ?
bir bakayım
hocam ben işte bilmiyorum birlikte birbirimizi tamamlayacağım insanlar arıyorum isterse satışta ilgilenirim global ürün pazarlama eğitimim var isterse bana checkleri falan atar ben yaparım işi biliyorum ama iyi bilmiyorumhangi programları kullanmayı düşünüyorsun ve hangi modüllere ağırlık vereceksin ?
en basitinden hesap düşürebiliyormusun istersen birlikte öğrenebilirizbenim de çok fazla bir bilgim yok öyle basit terimleri falan biliyorum daha iyi bilen biriyle yaparsan daha iyi olur senin için
lütfen bana discorddan ulaş teşekkürlerbiraz bilgi edineyim o zaman bu kounda sana geri dönüş yaparım eğer yeterli düzeye ulaşırsam
netflix spotify vs accs bro add me discord Ahmet Talha Aslan#6335Sell what privately? can you tell me bro
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?