Birlikte Hesap Düşürüp Satabileceğim Bilgili Arkadaşlar ( Açıklama Oku :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Önceclikle Selamun Aleyküm birlikte combolist hazırlayıp checkliyip bunları satmak ve para kazanmak isteyen arkadaşlar için altta discord bırakacağım satış kısmını ben yapabilirim gerçekten bilgili olup birliklte çalışmak isteyen arkadaşlar varsa bana ulaşsın lütfen teşekkürler

Ahmet Talha Aslan#6335

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
hangi programları kullanmayı düşünüyorsun ve hangi modüllere ağırlık vereceksin ?

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
hangi programları kullanmayı düşünüyorsun ve hangi modüllere ağırlık vereceksin ?
hocam ben işte bilmiyorum birlikte birbirimizi tamamlayacağım insanlar arıyorum isterse satışta ilgilenirim global ürün pazarlama eğitimim var isterse bana checkleri falan atar ben yaparım işi biliyorum ama iyi bilmiyorum :)
Post automatically merged:

hocam ben işte bilmiyorum birlikte birbirimizi tamamlayacağım insanlar arıyorum isterse satışta ilgilenirim global ürün pazarlama eğitimim var isterse bana checkleri falan atar ben yaparım işi biliyorum ama iyi bilmiyorum :)

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
benim de çok fazla bir bilgim yok öyle basit terimleri falan biliyorum daha iyi bilen biriyle yaparsan daha iyi olur senin için

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
biraz bilgi edineyim o zaman bu kounda sana geri dönüş yaparım eğer yeterli düzeye ulaşırsam :kappajail::rem:

Einfach Weiterfliegen
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Biraz bilgim var bu konularda ulaşıcam sana

Üye
7 HİZMET YILI
наверное стоит попробовать кажется хорошей идеей

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Combolist olayları çok uzun sürer tavsiyem shop yeteneğini geliştirmen formlardan yararlanarak hesabı alman veyahut fake mail

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ComboList işi çok uzun sürüyor aga sence değer mi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...