Onaylı Üye
teşekkürler bilgini paylaştığın için CorMM projesi sadece unreal engine 4 ile yapılan oyunlar içinmi çalışıyor yoksa diğerlerindede çalışma ihtimali varmı ucye göz attımda bulamadım öyle bişeyŞimdi aslında bu türüne göre değişir mesela sana örnek vereyim CorMM SDK Dumperı şu anda parayla satılıyor ancak UE4 oyun için eski projesi açık kaynak
veya aksine UC'de bi ara gördüğüm signature scan falan yapıyordu LoL'de o tarz programlar vardı
Açık kaynaklara göz gezdir mesela UE4 oyunlar için CorMM projesini incele linki burda :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
uc ye çıkan şeyden hayır gelmezŞimdi aslında bu türüne göre değişir mesela sana örnek vereyim CorMM SDK Dumperı şu anda parayla satılıyor ancak UE4 oyun için eski projesi açık kaynak
veya aksine UC'de bi ara gördüğüm signature scan falan yapıyordu LoL'de o tarz programlar vardı
Açık kaynaklara göz gezdir mesela UE4 oyunlar için CorMM projesini incele linki burda :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
UC'den Niye Hayır Gelmesin Ordaki Moderatörlerde Dosya Kontrolü Yapıyor Gayette Kaynak Bulabileceğin Değerli Sitelerden Biri Burda Ads Vermek İstemiyorum Yoksa İngilizce Olarak Kaynak Bulabilceğin Siteleri Listelerdimuc ye çıkan şeyden hayır gelmez
açık kaynaklı olarak paylaşıldığı ve çok büyük bi topluluk oraasını kullandığı için çoğu hile oraya düştükten ssonra fixleniyorUC'den Niye Hayır Gelmesin Ordaki Moderatörlerde Dosya Kontrolü Yapıyor Gayette Kaynak Bulabileceğin Değerli Sitelerden Biri Burda *** Vermek İstemiyorum Yoksa İngilizce Olarak Kaynak Bulabilceğin Siteleri Listelerdim
Fixlenen Hileleri Zaten Outdated Etiketiyle ya da Detechted Etiketi Veriyorlar Zaten Çoğu Açık Kaynaklı Şeyler Fix Oluyor Millet Direk Beleşe Konmasın Diye Bi Zahmet Onuda Sen Güncelle Diyoraçık kaynaklı olarak paylaşıldığı ve çok büyük bi topluluk oraasını kullandığı için çoğu hile oraya düştükten ssonra fixleniyor
Sadece UE4 games içinteşekkürler bilgini paylaştığın için CorMM projesi sadece unreal engine 4 ile yapılan oyunlar içinmi çalışıyor yoksa diğerlerindede çalışma ihtimali varmı ucye göz attımda bulamadım öyle bişey
isim veya link yollaVar dostum tabikie böyle birşey
o herkesin bildiği şeyi söylersen faydalı olurdu herkesin bildiğini söylemene gerek yoktuvalla biraz uğraş ister ama o kadarda zor bir şey değil araştır çoğu kişi bilir
ben bilsem söylerdim zaten dostum eskiden çok dönerdi bu adres kaoslarıisim veya link yolla
Post automatically merged:
o herkesin bildiği şeyi söylersen faydalı olurdu herkesin bildiğini söylemene gerek yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?