Birşey Arıyorum Varmıdır Böyle Bişey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Oyunlarda adresi bulmak için cheat engine yerine mesela bir dll dx9 menü internal yani oyuna dll i inject edince bi menu gelicek ordan adres aramasını yapıcaksın böyle birşey biliyormusunuz varmı googlede arayacağım anahtar sözcüğü kestiremedim yardım ederseniz sevinirim umarım doğru yere açmışımdır konu soru cevap bölümü yok görmedim iyi forumlar.

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Şimdi aslında bu türüne göre değişir mesela sana örnek vereyim CorMM SDK Dumperı şu anda parayla satılıyor ancak UE4 oyun için eski projesi açık kaynak
veya aksine UC'de bi ara gördüğüm signature scan falan yapıyordu LoL'de o tarz programlar vardı
Açık kaynaklara göz gezdir mesela UE4 oyunlar için CorMM projesini incele linki burda :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Şimdi aslında bu türüne göre değişir mesela sana örnek vereyim CorMM SDK Dumperı şu anda parayla satılıyor ancak UE4 oyun için eski projesi açık kaynak
veya aksine UC'de bi ara gördüğüm signature scan falan yapıyordu LoL'de o tarz programlar vardı
Açık kaynaklara göz gezdir mesela UE4 oyunlar için CorMM projesini incele linki burda :
teşekkürler bilgini paylaştığın için CorMM projesi sadece unreal engine 4 ile yapılan oyunlar içinmi çalışıyor yoksa diğerlerindede çalışma ihtimali varmı ucye göz attımda bulamadım öyle bişey

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
uc ye çıkan şeyden hayır gelmez

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
uc ye çıkan şeyden hayır gelmez
UC'den Niye Hayır Gelmesin Ordaki Moderatörlerde Dosya Kontrolü Yapıyor Gayette Kaynak Bulabileceğin Değerli Sitelerden Biri Burda Ads Vermek İstemiyorum Yoksa İngilizce Olarak Kaynak Bulabilceğin Siteleri Listelerdim

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
UC'den Niye Hayır Gelmesin Ordaki Moderatörlerde Dosya Kontrolü Yapıyor Gayette Kaynak Bulabileceğin Değerli Sitelerden Biri Burda *** Vermek İstemiyorum Yoksa İngilizce Olarak Kaynak Bulabilceğin Siteleri Listelerdim
açık kaynaklı olarak paylaşıldığı ve çok büyük bi topluluk oraasını kullandığı için çoğu hile oraya düştükten ssonra fixleniyor

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
açık kaynaklı olarak paylaşıldığı ve çok büyük bi topluluk oraasını kullandığı için çoğu hile oraya düştükten ssonra fixleniyor
Fixlenen Hileleri Zaten Outdated Etiketiyle ya da Detechted Etiketi Veriyorlar Zaten Çoğu Açık Kaynaklı Şeyler Fix Oluyor Millet Direk Beleşe Konmasın Diye Bi Zahmet Onuda Sen Güncelle Diyor :D

Vaktiyle bir atsız varmış derlerse ne hoş
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
sanırım senin bahsettigin program github katagorisinde vardı ama anahtar kelimeyi unuttum

MURAT GÖĞEBAKAN VURGUNUM
Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Cevabını bulursan bana etiket atar mısın takipteyim iyi forumlar

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Aynı şeyi arıyorum bir türlü bulamadım :(

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
valla biraz uğraş ister ama o kadarda zor bir şey değil araştır çoğu kişi bilir

⚝⚝⚝ ♏︎ ℰ Ⓞ ⚝⚝⚝
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
dedin şey githup paylaşım yerinde olması lazımdı önceden görmüştüm

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
knka sen karşı tarafın ipd adresini bulmaya çalışma çünkü onların dersleri var derslerini çalışıp youtubeden sorunsuz yaparsın

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...