Bisikletine Monte Ettiği 11 Telefonu ile Ava Çıkan 70 Yaşındaki Pokemon Go Oyuncusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
7 HİZMET YILI
avOwDAq_700bwp.webp
aeMwdgq_700bwp.webp

Bir zamanların en popüler oyunu olan ve Nintendo'ya milyar dolarlar para kazandıran hatta trafik kazalarına neden olan oyun Pokemon Go hala oynanıyor arkadaşlar. Fakat bu amca biraz olayı sapıtmış ve bisikletine 11 cihaz bağlayarak hesaplarını kasmaya çalışıyor.Ve bu amca 70 yaşında bir uğraş içerisinde.Her cihazdaki hesap 30 Levelmış.Şarj olayını ise 3 adet Büyük boyutta taşınabilir şarj aletleriyle çözüyor.Cihazlarının sayısını 15'e arttırmayı düşünüyormuş.Oyunla torunu sayesinde tanışan amca bu denli yoğun bir şekilde oyun oynamanın Alzaymır hastalığı için koruyucu nitelikte olduğunu ve oyun sayesinde yaptığı sporun ise onu zinde tuttuğunu belirtiyor.Valla il kez bu oyunun bir işe yaradığını gördüm hemde bu ara bu oyuna benzer oyun çok çıktı ama kral hala Pokemon Go

:)
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
İlk çıktığı zaman ben de indirmiştim fakat şimdi nerede ? Google Play den bulamadım ?

I'll be fine ♥
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Güzel konu kardeşim de fotoğraflara memoryhackers logosunu da ekle senin için artısı çok olur ve konulara biraz daha özenebilirsin eline emeğine sağlık

HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Zenginlik sıkılması.

Üye
7 HİZMET YILI
na Cidade onde moro já causou vários acidentes ! mas até que ele é legalzinho kkkk

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
apk olarak indirdim fakat açılmadı bende biri bi konu paylaşsın yardımcı olsn bize :)

DΣПIZ ΚIŁIC
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
ben 70 yaşında bisiklet dışında başka şeylere binerim mesela mobileyt

Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Geçen gün heveslendim deniyimd edim işte olmadı . APK indirdiğimde online olmuyorduy değil mi zaten oyun offline dı bildiğim kadarıyla . Tek konum açıyorduk değil mi ?
hayır apk olarak indirsende online bir oyun mobil veriyi de açman gerekiyor. başka oyuncularla kapışıyorsun sonuçta xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...