💰BITAY Borsası ile Çekilebilir 💸100 BITAY = [ 55 TL ] Kazan!!!💰❗[ 31 MAYIS SON ]❗

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
👋 Merhaba arkadaşlar, bugün BITAY borsasının Airdrop'u hakkında bilgi vereceğim.

🔖 Borsa'ya daha önceden katılım sağlamıştım. Vaad ettiği miktarı söylediği tarihte hesabıma yatırmıştı. Aşağıda borsanın ödülü yatırdığının kanıtını ve ödülü bankaya çektiğim dekontun kanıtını bırakacağım.

❗Borsaya kayıt olduktan sonra hesabınıza anlık olarak 100 BITAY yatmayacaktır. 100 BITAY(A) Coin olarak tanımlanacaktır. Bu (A) Kilitli olduğunu temsil ediyor ve coinin çekim kilidi ayın 30'unda açılacaktır ve o tarihte çekilebilir olacaktır!
❗
Ayın 30'unda kilidi açılacak olan 100 BITAY Coin'in değeri o günkü piyasaya göre şekilleneceği için şu anki değeri olan 55 TL'den az veya fazla bir miktar olabilir.
❗Konu içerisindeki anlattıklarımdan ve yapacağınız işlemlerden MemoryHackers ekibi, sitesi ve şahsım sorumlu değildir. Anlattığım işlemler yatırım tavsiyesi değildir!

❌ 18 yaşının altındaki kişiler katılım sağlayamaz!
❌ Kendi adına ait banka hesabı olmayan kişiler katılım sağlayamaz!

🛑 100 BITAY Coin'in şu anki güncel değeri:

1674751355781.png

🛑 100 BITAY Coin'in hesaba tanımlanma ve çekilebilmesine ilişkin sitesinde yapılan açıklama:

1683374961909.png

🛑 Önceki kayıt ödülünün hesabıma yattığına dair bir kanıt:

1674750399120.png

🛑 Önceki kayıt ödülünü banka hesabıma çektiğime dair uygulama içinden bir kanıt:

1674750565307.png

Çektiğim miktarın bankaya geçtiğine dair bir kanıt (TL çekimlerinde komisyon sıfır):

1674750676418.png

Etkinlik'ten Faydalanmak İçin Borsaya Son Kayıt Olma ve KYC Doğrulamasını Tamamlama Tarihi: 31.05.2023

✍️
Yapılacak İşlemler:

❗Link ile kaydolurken bir takım sorunlar oluşabiliyor. O yüzden uygulamayı indirip, uygulama içinden devam etmeniz gerekiyor.

👉 Öncelikle Google Play/App Store'dan BITAY uygulamasını indirin ve açın. Sağ üstteki profil simgesine tıklayın.
1674749028105.png

👉 Açılan ekranda "Hemen Üye Ol" butonuna tıklayın ve Telefon numaranızı, adınızı, soyadınızı, e-posta adresinizi ve şifrenizi yazın.
👉 Ardından alttaki yeşil renkli "Referans numaranızı yazınız" yazısına tıklayarak BACE88F6 kodunu yazın.
❗ Referans kodunu yazmadan kaydolursanız bu etkinlikten faydalanamazsınız!
👉 Altındaki "Tümünü kabul ediyorum" butonuna tik atarak Hemen Üye Ol butonuna basın.
👉 SMS Onay Kodu veya Mail Onay Kodu isteyen bir ekran çıkarsa kontrol ederek ilgili kodu yazın.
1674749679804.png

👉 Borsaya kayıt olduğunuz bilgiler ile giriş yapın.
👉 Tekrardan sağ üstteki profil simgesine tıklayarak oradan kişisel bilgilerinizi (Doğum tarihi, Kimlik Numaranızı) girin ve kaydedin.
👏 İşlem bu kadar!

Referans Kodu (🎁=100 BITAY): BACE88F6

❗Kurallar gereği Referanssız kayıt linkini konuya bırakıyorum. Fakat bu etkinlikten faydalanamazsınız bilginize!

Referanssız Kayıt Linki:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

🤗Bol kazançlar...

Son düzenleme:
☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Eyv parası için yapışalım

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
gidip yapmayı deneyeceğim 40 tl 40 tldir

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
işlem hacmi ne kadar acaba

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
👋 Merhaba arkadaşlar, bugün BITAY borsasının Airdrop'u hakkında bilgi vereceğim.

🔖 Borsa'ya daha önceden katılım sağlamıştım. Vaad ettiği miktarı söylediği tarihte hesabıma yatırmıştı. Aşağıda borsanın ödülü yatırdığının kanıtını ve ödülü bankaya çektiğim dekontun kanıtını bırakacağım.

❗Borsaya kayıt olduktan sonra hesabınıza anlık olarak 100 BITAY yatmayacaktır. 100 BITAY Coin 28.02.2023 tarihinde hesaplara yatırılacaktır ve o tarihte çekilebilecektir!
❗
28 Şubat günü hesabınıza yatacak 100 BITAY Coin'in değeri o günkü piyasaya göre şekilleneceği için şu anki değeri olan 40 TL'den az veya fazla bir miktar olabilir.
❗Konu içerisindeki anlattıklarımdan ve yapacağınız işlemlerden MemoryHackers ekibi, sitesi ve şahsım sorumlu değildir. Anlattığım işlemler yatırım tavsiyesi değildir!

❌ 18 yaşının altındaki kişiler katılım sağlayamaz!
❌ Kendi adına ait banka hesabı olmayan kişiler katılım sağlayamaz!

🛑 100 BITAY Coin'in şu anki güncel değeri:

Ekli dosyayı görüntüle 84297

🛑 100 BITAY Coin'in hesaba tanımlanma ve çekilebilmesine ilişkin sitesinde yapılan açıklama:

Ekli dosyayı görüntüle 84285

🛑 Önceki kayıt ödülünün hesabıma yattığına dair bir kanıt:

Ekli dosyayı görüntüle 84292

🛑 Önceki kayıt ödülünü bankama çektiğime çektiğime dair uygulama içinden bir kanıt:

Ekli dosyayı görüntüle 84293

Çektiğim miktarın bankaya geçtiğine dair bir kanıt (TL çekimlerinde komisyon sıfır):

Ekli dosyayı görüntüle 84294

Etkinlik'ten Faydalanmak İçin Borsaya Son Kayıt Olma Tarihi: 31.01.2023

✍️
Yapılacak İşlemler:

❗Link ile kaydolurken bir takım sorunlar oluşabiliyor. O yüzden uygulamayı indirip, uygulama içinden devam etmeniz gerekiyor.

👉 Öncelikle Google Play/App Store'dan BITAY uygulamasını indirin ve açın. Sağ üstteki profil simgesine tıklayın.
Ekli dosyayı görüntüle 84289
👉 Açılan ekranda "Hemen Üye Ol" butonuna tıklayın ve Telefon numaranızı, adınızı, soyadınızı, e-posta adresinizi ve şifrenizi yazın.
👉 Ardından alttaki yeşil renkli "Referans numaranızı yazınız" yazısına tıklayarak BACE88F6 kodunu yazın.
❗ Referans kodunu yazmadan kaydolursanız bu etkinlikten faydalanamazsınız!
👉 Altındaki "Tümünü kabul ediyorum" butonuna tik atarak Hemen Üye Ol butonuna basın.
👉 SMS Onay Kodu veya Mail Onay Kodu isteyen bir ekran çıkarsa kontrol ederek ilgili kodu yazın.
Ekli dosyayı görüntüle 84290
👉 Borsaya kayıt olduğunuz bilgiler ile giriş yapın.
👉 Tekrardan sağ üstteki profil simgesine tıklayarak oradan kişisel bilgilerinizi (Doğum tarihi, Kimlik Numaranızı) girin ve kaydedin.
👏 İşlem bu kadar!

Referans Kodu (🎁=100 BITAY): BACE88F6

❗Kurallar gereği Referanssız kayıt linkini konuya bırakıyorum. Fakat bu etkinlikten faydalanamazsınız bilginize!

Referanssız Kayıt Linki:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

🤗Bol kazançlar...
tsk bro cok sagol cok yardımcı oldun

live together die alone
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
teşekkür ederiz kardeşim yalnız referanssız kaydolduğunuzda da geliyor denedim. ha sana referanslı kaydolursak +100bitay yani 40tl hem bize hem sana gidiyormuş onu öğrendim :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
teşekkür ederiz kardeşim yalnız referanssız kaydolduğunuzda da geliyor denedim. ha sana referanslı kaydolursak +100bitay yani 40tl hem bize hem sana gidiyormuş onu öğrendim :D
2 farklı airdrop var ben burada sadece referanslı kaydolununca kazanılan 100 bitayı anlattım. Diğerini araştırıp yapabilirsiniz onu anlatmadım.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kımlık fotosu ıstıyor mu yoksa sadece kımlık no yeterlı mı

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
eyw kardeşim teşekkürler çalışılır

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Etkinlik yenilenmiştir. Kayıtlar aktif!

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Bitay coinin değeri şuanda düşük ama yakında bitcoin gibi fırlayabilir almanızı tavsiye ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
referanslı mı girmek gerekiyor

Banlı Üye
2 HİZMET YILI
:) lol
Post automatically merged:

etryertyertyeryte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...