💰BITAY Borsası ile Çekilebilir 💸100 BITAY = [ 55 TL ] Kazan!!!💰❗[ 31 MAYIS SON ]❗

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, bugün BITAY borsasının Airdrop'u hakkında bilgi vereceğim.

Borsa'ya daha önceden katılım sağlamıştım. Vaad ettiği miktarı söylediği tarihte hesabıma yatırmıştı. Aşağıda borsanın ödülü yatırdığının kanıtını ve ödülü bankaya çektiğim dekontun kanıtını bırakacağım.

Borsaya kayıt olduktan sonra hesabınıza anlık olarak 100 BITAY yatmayacaktır. 100 BITAY(A) Coin olarak tanımlanacaktır. Bu (A) Kilitli olduğunu temsil ediyor ve coinin çekim kilidi ayın 30'unda açılacaktır ve o tarihte çekilebilir olacaktır!
Ayın 30'unda kilidi açılacak olan 100 BITAY Coin'in değeri o günkü piyasaya göre şekilleneceği için şu anki değeri olan 55 TL'den az veya fazla bir miktar olabilir.
Konu içerisindeki anlattıklarımdan ve yapacağınız işlemlerden MemoryHackers ekibi, sitesi ve şahsım sorumlu değildir. Anlattığım işlemler yatırım tavsiyesi değildir!

18 yaşının altındaki kişiler katılım sağlayamaz!
Kendi adına ait banka hesabı olmayan kişiler katılım sağlayamaz!

100 BITAY Coin'in şu anki güncel değeri:

100 BITAY Coin'in hesaba tanımlanma ve çekilebilmesine ilişkin sitesinde yapılan açıklama:

Önceki kayıt ödülünün hesabıma yattığına dair bir kanıt:

Önceki kayıt ödülünü banka hesabıma çektiğime dair uygulama içinden bir kanıt:

Çektiğim miktarın bankaya geçtiğine dair bir kanıt (TL çekimlerinde komisyon sıfır):

Etkinlik'ten Faydalanmak İçin Borsaya Son Kayıt Olma ve KYC Doğrulamasını Tamamlama Tarihi: 31.05.2023

Yapılacak İşlemler:

Link ile kaydolurken bir takım sorunlar oluşabiliyor. O yüzden uygulamayı indirip, uygulama içinden devam etmeniz gerekiyor.

Öncelikle Google Play/App Store'dan BITAY uygulamasını indirin ve açın. Sağ üstteki profil simgesine tıklayın.

Açılan ekranda "Hemen Üye Ol" butonuna tıklayın ve Telefon numaranızı, adınızı, soyadınızı, e-posta adresinizi ve şifrenizi yazın.
Ardından alttaki yeşil renkli "Referans numaranızı yazınız" yazısına tıklayarak BACE88F6 kodunu yazın.
Referans kodunu yazmadan kaydolursanız bu etkinlikten faydalanamazsınız!
Altındaki "Tümünü kabul ediyorum" butonuna tik atarak Hemen Üye Ol butonuna basın.
SMS Onay Kodu veya Mail Onay Kodu isteyen bir ekran çıkarsa kontrol ederek ilgili kodu yazın.

Borsaya kayıt olduğunuz bilgiler ile giriş yapın.
Tekrardan sağ üstteki profil simgesine tıklayarak oradan kişisel bilgilerinizi (Doğum tarihi, Kimlik Numaranızı) girin ve kaydedin.
İşlem bu kadar!

Referans Kodu (=100 BITAY): BACE88F6

Kurallar gereği Referanssız kayıt linkini konuya bırakıyorum. Fakat bu etkinlikten faydalanamazsınız bilginize!

Referanssız Kayıt Linki:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bol kazançlar...

Son düzenleme:
☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Eyv parası için yapışalım

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
gidip yapmayı deneyeceğim 40 tl 40 tldir

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
işlem hacmi ne kadar acaba

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
tsk bro cok sagol cok yardımcı oldun

live together die alone
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
teşekkür ederiz kardeşim yalnız referanssız kaydolduğunuzda da geliyor denedim. ha sana referanslı kaydolursak +100bitay yani 40tl hem bize hem sana gidiyormuş onu öğrendim

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
teşekkür ederiz kardeşim yalnız referanssız kaydolduğunuzda da geliyor denedim. ha sana referanslı kaydolursak +100bitay yani 40tl hem bize hem sana gidiyormuş onu öğrendim
2 farklı airdrop var ben burada sadece referanslı kaydolununca kazanılan 100 bitayı anlattım. Diğerini araştırıp yapabilirsiniz onu anlatmadım.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kımlık fotosu ıstıyor mu yoksa sadece kımlık no yeterlı mı

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Eyv parası için yapışalım

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
eyw kardeşim teşekkürler çalışılır

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Etkinlik yenilenmiştir. Kayıtlar aktif!

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Bitay coinin değeri şuanda düşük ama yakında bitcoin gibi fırlayabilir almanızı tavsiye ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
referanslı mı girmek gerekiyor

Banlı Üye
2 HİZMET YILI
lol
Post automatically merged:

etryertyertyeryte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...