Bitccoin kazanmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Beyler bitcoin kazanmanın yollarıı nelerdir ?
Nasıl kazabilirim elimdeki pc ile mümkün mü ?
amd ryzen 5 2600 , gskill 8 gb ddr4 3000 mhz ram , rx 570 4gb ve msi gaming pro lp oc anakart

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
o pc ile kasılır ekran kartını yoracak ve ömrü dolunca satmak zorunda kalıcaksın çok büyütmiyeceksen işi fazla bi kÂr oranı yok aylık 300-400 tl anca kazanırsın

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
ekran kartının ömrü ne kadar kısalır sence tahminen
acaba yaptığım masrafı kurtarır mı ?

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Üye
7 HİZMET YILI
tek bilgisayarla yapılacak iş değil ama risk etmek istersen bitcoin madenciliği sağlayıcılığı yapan siteler var araştırıp bulabilirsin.

Unqown
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
bunlar ne açıklar mısın acaba ??
Post automatically merged:

ama hala bitcoin yükseliş döneminde ve bu işten ciddie güzel paralar kazananlarda var nedne öylke diyorsun ?
Dilersen yapabilirsin. Konu açarak insanların fikrini soruyorsun. Bana kalırsa hiç girme.

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Dilersen yapabilirsin. Konu açarak insanların fikrini soruyorsun. Bana kalırsa hiç girme.
Ya asslında çok yapmak istiyorum bu pc yi 3300 tl ye topladım sonra bi anda oyunlardan böyle bi uzaklaştım bu pc yi bi yerlerde kullansam bi gelir elde etsem iyi olur aslında bu mantıkla düşünmüştüm ? sence ne yapabilirim bu pc ile

Unqown
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ya asslında çok yapmak istiyorum bu pc yi 3300 tl ye topladım sonra bi anda oyunlardan böyle bi uzaklaştım bu pc yi bi yerlerde kullansam bi gelir elde etsem iyi olur aslında bu mantıkla düşünmüştüm ? sence ne yapabilirim bu pc ile
Bilmem, Canlı Yayın yapabilirsen "YouTuber" veya "Twitcher" ol :p

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
the best thing to do would be to mine with virtual machines or find sites that offer the mining service, so you would just buy the mining power and put your virtual machine to mine without wearing out your physical machine

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Bilmem, Canlı Yayın yapabilirsen "YouTuber" veya "Twitcher" ol :p
Aslında kafamda youtubeye başlamak var kardşim var 16 yaşında ona açıcam bi kanal bende pc den anlıyorum edit vs kısımlarını ben yaparım diyorum da hiç yanaşmıyor ya benimdetek başıma yapabbilceğim tek bitcoin geldi yinede sağol hocam :)
the best thing to do would be to mine with virtual machines or find sites that offer the mining service, so you would just buy the mining power and put your virtual machine to mine without wearing out your physical machine
How can I do this? Can you speak a little more clearly?

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
the best thing to do would be to mine with virtual machines or find sites that offer the mining service

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
How do I do this? Can you inform me?

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bitcoin piyasası bitti kankam tek bi ekran kartıyla bir şey kazanılmıyor zaten

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
BİTCOİN DENEME AŞAMASI BENCE SONRA ÇIKARTILACAK PARA GERÇEK OLACAK BENCE SABREDİN PİŞMAN OLMAYIN

DOĞU VE GÜNEYDOĞUDA KAÇAK ELEKTRİKLE BİTCOİN BASIP MİLLET ZENGİN OLUYOR BİZ SÜRÜNÜYORUZ A.Q
orası öyle ya ama burda şu an eletkrik faturasını çıkarmıyor Allah'ın verdiği suya bile para veriyoz ... temiz su parası felan olabilir aylık 20-30 tl o da evimize kadar geldiği için ama sistme berbat

bencede girmesen iyi olur
neden ki pc güzel aslında pc ile pek oyun da oynamıyorum zaten boş duracağına bişeyler kazanmak aslında amacım

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
orası öyle ya ama burda şu an eletkrik faturasını çıkarmıyor Allah'ın verdiği suya bile para veriyoz ... temiz su parası felan olabilir aylık 20-30 tl o da evimize kadar geldiği için ama sistme berbat

neden ki pc güzel aslında pc ile pek oyun da oynamıyorum zaten boş duracağına bişeyler kazanmak aslında amacım
bende heveslenerek girdim başta para kazanıyorsun daha fazla para koyuyorsun sonra bianda düşüyor zarar ediyosun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...