Seçkin Üye
bunlar ne açıklar mısın acaba ??BitCoin zamanı geçti
ama hala bitcoin yükseliş döneminde ve bu işten ciddie güzel paralar kazananlarda var nedne öylke diyorsun ?BitCoin zamanı geçti
Dilersen yapabilirsin. Konu açarak insanların fikrini soruyorsun. Bana kalırsa hiç girme.bunlar ne açıklar mısın acaba ??
Post automatically merged:
ama hala bitcoin yükseliş döneminde ve bu işten ciddie güzel paralar kazananlarda var nedne öylke diyorsun ?
Ya asslında çok yapmak istiyorum bu pc yi 3300 tl ye topladım sonra bi anda oyunlardan böyle bi uzaklaştım bu pc yi bi yerlerde kullansam bi gelir elde etsem iyi olur aslında bu mantıkla düşünmüştüm ? sence ne yapabilirim bu pc ileDilersen yapabilirsin. Konu açarak insanların fikrini soruyorsun. Bana kalırsa hiç girme.
Bilmem, Canlı Yayın yapabilirsen "YouTuber" veya "Twitcher" olYa asslında çok yapmak istiyorum bu pc yi 3300 tl ye topladım sonra bi anda oyunlardan böyle bi uzaklaştım bu pc yi bi yerlerde kullansam bi gelir elde etsem iyi olur aslında bu mantıkla düşünmüştüm ? sence ne yapabilirim bu pc ile
Aslında kafamda youtubeye başlamak var kardşim var 16 yaşında ona açıcam bi kanal bende pc den anlıyorum edit vs kısımlarını ben yaparım diyorum da hiç yanaşmıyor ya benimdetek başıma yapabbilceğim tek bitcoin geldi yinede sağol hocamBilmem, Canlı Yayın yapabilirsen "YouTuber" veya "Twitcher" ol
How can I do this? Can you speak a little more clearly?the best thing to do would be to mine with virtual machines or find sites that offer the mining service, so you would just buy the mining power and put your virtual machine to mine without wearing out your physical machine
How do I do this? Can you inform me?the best thing to do would be to mine with virtual machines or find sites that offer the mining service, so you would just buy the mining power and put your virtual machine to mine without wearing out your physical machine
orası öyle ya ama burda şu an eletkrik faturasını çıkarmıyor Allah'ın verdiği suya bile para veriyoz ... temiz su parası felan olabilir aylık 20-30 tl o da evimize kadar geldiği için ama sistme berbatBİTCOİN DENEME AŞAMASI BENCE SONRA ÇIKARTILACAK PARA GERÇEK OLACAK BENCE SABREDİN PİŞMAN OLMAYIN
DOĞU VE GÜNEYDOĞUDA KAÇAK ELEKTRİKLE BİTCOİN BASIP MİLLET ZENGİN OLUYOR BİZ SÜRÜNÜYORUZ A.Q
neden ki pc güzel aslında pc ile pek oyun da oynamıyorum zaten boş duracağına bişeyler kazanmak aslında amacımbencede girmesen iyi olur
bende heveslenerek girdim başta para kazanıyorsun daha fazla para koyuyorsun sonra bianda düşüyor zarar ediyosunorası öyle ya ama burda şu an eletkrik faturasını çıkarmıyor Allah'ın verdiği suya bile para veriyoz ... temiz su parası felan olabilir aylık 20-30 tl o da evimize kadar geldiği için ama sistme berbat
neden ki pc güzel aslında pc ile pek oyun da oynamıyorum zaten boş duracağına bişeyler kazanmak aslında amacım
e yükselmesini beklseydin keşke belki de bi anda fırlayıp çok güzel de olabilirdibende heveslenerek girdim başta para kazanıyorsun daha fazla para koyuyorsun sonra bianda düşüyor zarar ediyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?