melihdelikan
Onaylı Üye
Arkadaşlar ciddi anlamda bir yatırım yapmayı istiyorum fakat bu konularda sanki biraz tecrübesiz olduğumu hissettim. Kendi bilgisayarımı da yormadan bu sistemi daha yeni keşfettim ve bulduğum bir site var " hashflare " diye burayı önerir misiniz? Veya sağlam güvenilir bir sistem biliyorsanız fikirlere açığım, Kendi bilgisayarımı da yorabilirim bilgisayar açıkken kendi kendine maden yapacak sistem de biliyorsanız söyleyin lütfen.
turan0066
Üye
kardeşim tek bilgisayarla olacak iş değil yapsanda elektrik masrafın çıkmaz diye düşünüyorum
melihdelikan
Onaylı Üye
ya işte ondan bulut servislerinden güvenilir var mı ?kardeşim tek bilgisayarla olacak iş değil yapsanda elektrik masrafın çıkmaz diye düşünüyorum
Bu işlerle içli dışlı olduğumdan sana batmaman için bir iki öneride bulunayım. Asla piramit sistemi ile yani altına adam al işte ref ile gir network gibi işlere girme girersen hakikaten sağlam olanına gir ancak bu işlerin sağlamı bile ilk başta para verir sonra bir keser köşeyi döner bir anda ne olduğunu şaşırırsın diğeri ise saadet zinciridir üstekiler parayı kırarken sen beklersin sonra site kapanır. Birde mining ile uğraşma bulut mining neymiş adam mining yapabiliyorsa kendisine yapar zaten hiç girme derim.
melihdelikan
Onaylı Üye
Eyw teşekkür ettim bu sistemden de vazgeçeyim o zaman ufaktan biraz yatırım yapayım diyomda kararsızım youtube batıyor, site tutturmak zor napsam acabaBu işlerle içli dışlı olduğumdan sana batmaman için bir iki öneride bulunayım. Asla piramit sistemi ile yani altına adam al işte ref ile gir network gibi işlere girme girersen hakikaten sağlam olanına gir ancak bu işlerin sağlamı bile ilk başta para verir sonra bir keser köşeyi döner bir anda ne olduğunu şaşırırsın diğeri ise saadet zinciridir üstekiler parayı kırarken sen beklersin sonra site kapanır. Birde mining ile uğraşma bulut mining neymiş adam mining yapabiliyorsa kendisine yapar zaten hiç girme derim.
DarkGriffin
Onaylı Üye
Kendine yatırım yapabilirsin bir blockhain zinciri yazmak için gereken şeyleri temin eder ve programlama bilgin var ise zincir yazıp cüzdan sistemi de oluşturabilirsin
Amaç yatırım ise uzun vadeli kazanç amaçlı bitcoin alabilirsin değerlenecek olduğunu düşünüyorum ama araştırmanı yapmadan alma.Eyw teşekkür ettim bu sistemden de vazgeçeyim o zaman ufaktan biraz yatırım yapayım diyomda kararsızım youtube batıyor, site tutturmak zor napsam acaba![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...