Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu işlerden anlamıyorsan bulaşmanı tavsiye etmem çünkü zarar ve zaman kaybından başka bir şey değil.
İstersen tanıdığın bu işlerle ilgilenen birileri var ise onlardan bilgi al.
Bitcoine yatırım yapmak istiyorsan ekran kartı satın alıp farming yap yoksa çok fazla kaybın olur. Bitcoin alım satımları genelde zararlı oluyor. İlla yatırım yapmak istiyorum diyorsan da altına yapabilirsin.
günlükçü değilsen bulaşma bile altcoinlere bak btc bir yükselip bir alçalıyor ne olduğu belli değil daha 3-5 gün önce 40k usd reklorunu kırdı şuan tekrar rekordan önceki yerinde 32k da etherium da öyle 800 dolardan 1200 dolara yükseldi ama tekrardan şuan düşüşte %12 mi ne - ile kapattı günü 900 dolar olması lazım biraz daha bekle derim dalgayı iyi inceleyip yakalaman lazım daha 1-2 hafta önce 700tllik eth almıştım şansa kumarda 2 güne 1000 tl olmuştu çekip birşeyler aldım tekrar 700 tl ye aldım bu sefer bekletmeden çektiğim gibi 2 güne eth rekorunu kırdı baya üzülmüştüm günlükçüyüm zaten iyi paran var ise günlükçü iyi de kazandırır kötü de sana taktiğim yatırdığın para yükselirse yarısını çek yarısı kalsın en iyi taktiklerden birisi bu