Onaylı Üye
Yatırım tavsiyesi değildir.
Net bir açıklama olmuş video için de teşekkürlerBu aslında tek 2 konu başlık altında değerlendirmek doğru olmaz ancak kaba tabirle şunu söyleyebiliriz
Dominans dediğimiz şey aslında " aktif olarak borsaların ve kurumsal yatırımcıların ( biz pair grubundayız küçük yatırımcı olarak ) " toplam pastadaki BTC oranına dominans deriz..
Bu oranın yükselmesi piyasadaki aktif rezervin BTC üzerindeki değeri demektir.. Ancak bu şu değildir ki dominans artar ise BTC artar.
Burda kayda değer 2 alanda inceleme altına alınmalı ki değerlendirme öyle yapılmalı. TOTAL ve TOTAL2 Dediğimiz index.
Bunların bir tane Alt coin dediğimiz yani without BTC pair rezerv...
Tek bir koşulda değerlendirme yapmak hiçbir yatırımcıya kazanç sağlamaz.. umarım anlatabilmişimdir.
Tabii ki öyle bazı insanların mesleği bu takip etmek zorundalarÇok kazanc lı ama sürekli takip etmen gerek yoksa kaybedersin
Katılıyorum. Türk'lerin girdiği Coin'e girilmez diyen çok sevdiğim bir analizci vardı. Şimdi daha iyi anlıyorum. Cidden piyasa çok değişken olmaya başladı.Shibayı bi salsalar hacim altlara akcakta,türk kafası işte,bu yükselmiş bende giriyim,ötekide öyle yapa yapa pohpohladılar.
öyle tabi benim bi abi adam 29 yaşında sürekli telefon elinde bitcon kasıyorTabii ki öyle bazı insanların mesleği bu takip etmek zorundalar![]()
bencedeYatırım tavsiyesi değildir.