bitcoin hesabına yada o hesaptaki cüzdana para yüklemek ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, ben yabancı sitelerden Bitcoin ile alış veriş yapmak istiyorum (çünkü genelde artık Bitcoin kullanıyorlar ve normalden daha ucuz oluyor) ama bu konuda hiçbir bilgim yok.
Çok uzun zamandır sadece bu konuda bilgim yok diye birşey yapamadım, burdaki Bitcoin konusunu yeni gördüm, umarım bazı arkadaşlar yardımcı olmak ister.

Bu konuda tecrübesi bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba ??

Bitcoin'de hesap açmak, CRYPTO (sadece CRYPTO kabul ediliyormuş) cüzdanı açmak ve ininal kart tarzı sanal kartlardan bitcoin hesabına yada o hesaptaki cüzdana para yatırmak (karttaki para TL, nasıl bitcoine çeviriliyor vs..)

Hiç bilgisi olmayan birine, adım adım anlatabilirseniz, sağlığınıza duacı olurum valla :) Yıldım şu sadece Bitcoin isteyen sitelerden, kurtarın beni pls help..

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ben iranlı birisi ile para transferi yaparken kullanmıştım sadece app storedan bitcoin wallet adında bir uygulama ona bir bakabilirsin.

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bitcoinde dolandırıcılık cok oluyor dikkat et taklaya gelme sonra

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Sanal Cüzdan oluşturarak yapabilirsin yasaklı olabilir diye link bırakamıyorum

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
sanal kart oluşturmayı deneyebiirsin

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
onun ile ilgili siteler var btcturk tarzı oralara göz atabilirsin. sen sitenin hesabına para yollarsın onlar da hesabına btc olarak yüklerler. aslında temelinde kendi bilgisayarına bile kurabileceğin bir şey ama güvenlik amaçlı aracı site kullanmakta yarar var. btc nin güzel yanı takip edilemiyor olması. vergiden muaf diyebiliriz yani :D

DoctorHeal
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
İlk başta Tor tarayıcı indiriyorsun. Daha sonra ordan silkroad açıyorsun ve kendine bitcoin satın alıyorsun. Silkroad dediğim site yurt dışıyla anonim site deep webin alışveriş sitesi :) Kesinlikle güvenli değil. Dolandırılma riskin yok. Lakin ip adresinden tespit edilip polisler tarafından evine baskın atılması çok yüksek

Seçkin Üye
Sosyal
6 HİZMET YILI
You can use binance which has wallet and online trading market, supports multiple languages

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ilginiz için sağolun, şimdilik Btcturk'ü biraz araştırıcam, olursa ordan hesap açıp ininal kartı tanıtıp para yüklemeye çalışıcam vakit bulduğumda tabi..

İlk başta Tor tarayıcı indiriyorsun. Daha sonra ordan silkroad açıyorsun ve kendine bitcoin satın alıyorsun. Silkroad dediğim site yurt dışıyla anonim site deep webin alışveriş sitesi :) Kesinlikle güvenli değil. Dolandırılma riskin yok. Lakin ip adresinden tespit edilip polisler tarafından evine baskın atılması çok yüksek
Ne yaptın dostumPolislik bir durum yokki, bitcoin hesabı açmak legal değil mi ? açıcağım hesaba yine legal olan ininal karttan kendi paramı aktarıp alış veriş yapıcam hepsi bu :)
senin dediğin yerde sorun çıkabilir anlamında dedin galiba, sorun değil zaten öyle riskli yerleri kullanmam merak etme, Btcturk 'e bakıcam yinede bilgi için sağol..

Üye
6 HİZMET YILI
İlk başta Tor tarayıcı indiriyorsun. Daha sonra ordan silkroad açıyorsun ve kendine bitcoin satın alıyorsun. Silkroad dediğim site yurt dışıyla anonim site deep webin alışveriş sitesi :) Kesinlikle güvenli değil. Dolandırılma riskin yok. Lakin ip adresinden tespit edilip polisler tarafından evine baskın atılması çok yüksek . başarılı gibi duruyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
bu arada btc siteleri kimlik felan istiyor haberin olsun legal bir işlem. bildiğim kadarıyla havale ile ödeme yapılıyor

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Sanal Kart Oluşturmayı Deneyebilirsin Ama Dikkat Et Dolandırıcılık Çok oluyor Bu Bitcoin İşinde

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bitcoin'den vazgeçtim çok uğraştırıcı vs.. riskleri daha fazla..
Webmoney 'da dolar cüzdanı açıp, ininal kartı tanıtıp gerekli miktarı dolar hesabına ekleyip o şekilde halledicem..
Bilgi veren herkese teşekkür ederim..

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
aarkadassa katılıyorum reıs bıtcoınsde bende sıkıntılar yasadım sana hıc tavsıye etmem

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Türk bitcoin borsa siteleri var tl ile oradan bitcoin alıp oluşturduğun cüzdana atabilirsin ve bitcoin ile ödeme kabul eden her yerden alışveriş yapabilirsin.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
btc türk kullan ben sürekli oradan işlem yapıyorum saileselik tıklamaları bile kabul edıp ıslem yapıyor ltc özellikle bu ara popüler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...