Dostum videoyu izlemeden yazman ayip izlesen pcyegerek yokReis sistem gereksinimi önemli mi ? biraz eski laptopum da yine de mineing yapabilir miyim
Izlesenekatdesun videoyukazanmak için para yatırma mantıgı mı var hala yoksa direk yatırım yapmadan mı kazanıyoruz onu aydınlatırmısın usta
Reis peki 30-40 tl para diyon ya o azure için mi para olmazsa hesap kapanır mıDostum videoyu izlemeden yazman ayip izlesen pcyegerek yok
Post automatically merged:
Izlesenekatdesun videoyu
evetReis peki 30-40 tl para diyon ya o azure için mi para olmazsa hesap kapanır mı
Yani benimde aklımdan geçen çok fazla sunucu acıp yapamazmıyız ,yapabilirsek nasıl olur yardımcı olursan iyi olur bir deBir sunucu açıyoruz ve sunucuya nicehash in uygulamasını kurup kendi kripto cüzdan adresimizi verip nicehash de mining yaptırmaya başlıyoruz. Benim anladığım bu kadarıydı. Anlamadığım kısım zaten sunucularla alakalı olan kısım. Şimdi mining yapmam için gereken yeterli düzeyde imkanı bana sağlıyorsa yüzlerce sunucu açıp bu uygulamadan mining yaptırıp bir ton para kazanmama engel olan şey nedir? Sunucu açıldıktan sonra bir kaç kurulum yapılmış sanırım gpu vs bahsediliyor o kısımda uygulama kurulmadan önce yapılması gereken hazırlıklar nelerdir? Bir sunucunun 1 aylık getirisi blok ödülleri bu kadar düşmüşken ne kadardır? Eline sağlık konu temiz olmuş. Bu arada şu muhabbete 3 5 yıl erken ayıkabilsek harbi köşeyi dönermişiz.
dostum fazla ayrıntıya girmek istemedim bu tür şeyler için kendimi eğittim bencilim fazlasını size göstermek istemiyorum sonra bizim paramız ekmeğimiz biliyorsun siz şimdilik bole idare edin senin anlattıgın yazıda gpu olayına geçersekte doğru demişsin ama malesef biz oyle yapmıyoruz.Bir sunucu açıyoruz ve sunucuya nicehash in uygulamasını kurup kendi kripto cüzdan adresimizi verip nicehash de mining yaptırmaya başlıyoruz. Benim anladığım bu kadarıydı. Anlamadığım kısım zaten sunucularla alakalı olan kısım. Şimdi mining yapmam için gereken yeterli düzeyde imkanı bana sağlıyorsa yüzlerce sunucu açıp bu uygulamadan mining yaptırıp bir ton para kazanmama engel olan şey nedir? Sunucu açıldıktan sonra bir kaç kurulum yapılmış sanırım gpu vs bahsediliyor o kısımda uygulama kurulmadan önce yapılması gereken hazırlıklar nelerdir? Bir sunucunun 1 aylık getirisi blok ödülleri bu kadar düşmüşken ne kadardır? Eline sağlık konu temiz olmuş. Bu arada şu muhabbete 3 5 yıl erken ayıkabilsek harbi köşeyi dönermişiz.
ayrıca aylık gelir değilde haftalık 1k rahat kaldırıyoruz. sana tonlarca para kazanmana engel olan tek şey azurenin 2 gün içerisinde mining yaptıgını algılayıp hesabı kapamak sonra tekrar aç uğraş fln, 5 yıldır yapıyorum mining işini zaten köşeyi dönmek değil uğraşmak ve çokca tecrübe gerektiren bir şey tak diye mining yapamassın kimse yapamaz kafayı yicek duruma getirtir bu bitcoinBir sunucu açıyoruz ve sunucuya nicehash in uygulamasını kurup kendi kripto cüzdan adresimizi verip nicehash de mining yaptırmaya başlıyoruz. Benim anladığım bu kadarıydı. Anlamadığım kısım zaten sunucularla alakalı olan kısım. Şimdi mining yapmam için gereken yeterli düzeyde imkanı bana sağlıyorsa yüzlerce sunucu açıp bu uygulamadan mining yaptırıp bir ton para kazanmama engel olan şey nedir? Sunucu açıldıktan sonra bir kaç kurulum yapılmış sanırım gpu vs bahsediliyor o kısımda uygulama kurulmadan önce yapılması gereken hazırlıklar nelerdir? Bir sunucunun 1 aylık getirisi blok ödülleri bu kadar düşmüşken ne kadardır? Eline sağlık konu temiz olmuş. Bu arada şu muhabbete 3 5 yıl erken ayıkabilsek harbi köşeyi dönermişiz.