Onaylı Üye
Aylar önce bitcoinin 90 80k yada 60k olduğu zamanlar bitcoin kasıyordum hatta profilime girip aylar öncesine bitcoin kasma rehberi adlı konumu bulabilirsiniz.
Deli gibi kasıyorum ulan bitcoin orta tabi baya bekliceksin 1 hafta fealn zor cıkıyor 1k 2k çıkmıyordu bile
O zaman o konuları açtığım zamanlar 0.005 bitcoin mi ne vardi
azcık daha kastım 0.03e kadar getirebildim zar zor sonra işim çıktı bıraktım her şeyi felan
aylar sonra işte googlede takılırken haberlerde bitcoin değerlendi felan yazıyordu baktım hacı 1 btc kaç tl diye
Ulan bune lan dedim, 1 btc 200 bin tlyi aşmış aldı başını götürüyor..
Hemen aklıma aylar önce bitcoinin zar zor 2k kazandıran hesabım geldi.
Ama varya nasıl hızlıyım bi cryptotaba girdim bir nicehashe.
Nicehashte toplam 65k cryptotabdada kastığım para 25k olarak düştü.
Parayı çektim paparaya ekipmanımı felan düzene soktum yarısınıda bekletiyorum.
Yatırım yapmayı düşünüyorum bitcoinin tekrar artacağını düşünüyorum o yüzden 20k sını tekrar yatırdım btc cüzdanıma.
Açtığım konuları bilip ve bana bu hikayeyle yeni tanımış, açtığım bitcoin konularında insanlara yardımcı olmakla beraber.
İyi kötü cevaplarla eşlik etmiş insanlara teşekkür ederim.
Zenginliği yaşıyor ve sürdürmeye devam eden birisi olarak. huzur olmadığı sürece para mutluluk değildir lafının %100 doğru olduğunu söylüyorum.
Yeni yılınız kutlu olsun sağlıcakla kalın,
-Can
Deli gibi kasıyorum ulan bitcoin orta tabi baya bekliceksin 1 hafta fealn zor cıkıyor 1k 2k çıkmıyordu bile
O zaman o konuları açtığım zamanlar 0.005 bitcoin mi ne vardi
azcık daha kastım 0.03e kadar getirebildim zar zor sonra işim çıktı bıraktım her şeyi felan
aylar sonra işte googlede takılırken haberlerde bitcoin değerlendi felan yazıyordu baktım hacı 1 btc kaç tl diye
Ulan bune lan dedim, 1 btc 200 bin tlyi aşmış aldı başını götürüyor..
Hemen aklıma aylar önce bitcoinin zar zor 2k kazandıran hesabım geldi.
Ama varya nasıl hızlıyım bi cryptotaba girdim bir nicehashe.
Nicehashte toplam 65k cryptotabdada kastığım para 25k olarak düştü.
Parayı çektim paparaya ekipmanımı felan düzene soktum yarısınıda bekletiyorum.
Yatırım yapmayı düşünüyorum bitcoinin tekrar artacağını düşünüyorum o yüzden 20k sını tekrar yatırdım btc cüzdanıma.
Açtığım konuları bilip ve bana bu hikayeyle yeni tanımış, açtığım bitcoin konularında insanlara yardımcı olmakla beraber.
İyi kötü cevaplarla eşlik etmiş insanlara teşekkür ederim.
Zenginliği yaşıyor ve sürdürmeye devam eden birisi olarak. huzur olmadığı sürece para mutluluk değildir lafının %100 doğru olduğunu söylüyorum.
Yeni yılınız kutlu olsun sağlıcakla kalın,
-Can