Bitcoin kasma programlarının pc ye bir zararı varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Merhabalar benim abim bilgisayarında bitcoin kasıyor ve onu gerçek paraya filan dönüştürüyor bende dedimki bende dönüştürmek istiyorum dedim o da dediki dönüştürürsen ekran kartı veya işlemcin yana bilir bilgisayar arkada bir çok işlem yapıyor hele hele sakın arkasından oyun oynama diyo yaparken ama sana tavsiyem yapma ekran kartın yanar diyor onun ekran kartı 4 gb benim 2 gb sizcede bir zarar dokunurmu ?

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Mining siteleri ve programları genelde Scam'dir kısaca bir iki çeşiti açıklayayım
site üzerinde açık kaldıkça mining yaptığınızı söyleyen siteler bunlar genelde reklamlardan kazanırlar ve size para vermezler zararınızla kalırsınız genelde anti adblock ları vardır

program indirmenizi isteyenler evet program çalıştığında büyük ihtimalle virüs yediniz yemediyseniz se bile pc niz kasmaya başlayacak ve size btc kazandığınızı söyleyecek evet aslında btc kazanıyorsunuz ancak parayı ise onlar alıyor siz ise pc nizi onlara kullandırttığınızla kaldınız

gerçekten kazandıranlar bunlar size para kazandırır ancak normal bir pc de hem az para kazandırır hemde pc nizin ömrü azalır bu sebeple hacker bebesi ( sjsj ) önermiyorum ve pc eskir evet zararı var

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
BTC kasma programları tamamen SCAM'dir BTC'yi kasarlar ancak parayı kendilerine alırlar boşuna uğraşmayın , gerçek olanlar var onlarsa bilgisayarınızı eskitir ömrü bir anda biter hiç girişme derim btc ile para kazanma yöntemleri var ancak kendin araştırsan daha iyi olur :)
tamam yorum için sağol araştırırımda pc nin ekran kartı veya diğer parçalarına zarar gelirmi ekran kartı geforce gtx 680 ti boost 2 gb 12 gb ram ddr3 işlemci amd phentom ıı x4 945 processor 3.00 ghz

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
tamam yorum için sağol araştırırımda pc nin ekran kartı veya diğer parçalarına zarar gelirmi ekran kartı geforce gtx 680 ti boost 2 gb 12 gb ram ddr3 işlemci amd phentom ıı x4 945 processor 3.00 ghz
Önceki yazımı değiştirdim ona bir göz at , bilgisayarın ciddi anlamda eskir eski performansı kalmaz şöyle düşün ps4 oyununu son ayarlarda pc de 7/24 oynuyorsun ayarlar full pc 1 2 fps bile değil hatta işlemler durmuş sadece oyun var ve açık sürekli pc ısınıyor ve amacı o oyunu son ayarlarda sürekli kastırmak . Kafanda canlandırabildinmi ? internette yarı fiyatına gtx ler vs var onlar mining çıkma adam sana eskimiş olanı satıyor sonra yarı fiyatını daha ekleyip yenisini alıyor bu işlere bulaştığım için biliyorum . ÖNERMİYORUM .

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Önceki yazımı değiştirdim ona bir göz at , bilgisayarın ciddi anlamda eskir eski performansı kalmaz şöyle düşün ps4 oyununu son ayarlarda pc de 7/24 oynuyorsun ayarlar full pc 1 2 fps bile değil hatta işlemler durmuş sadece oyun var ve açık sürekli pc ısınıyor ve amacı o oyunu son ayarlarda sürekli kastırmak . Kafanda canlandırabildinmi ? internette yarı fiyatına gtx ler vs var onlar mining çıkma adam sana eskimiş olanı satıyor sonra yarı fiyatını daha ekleyip yenisini alıyor bu işlere bulaştığım için biliyorum . ÖNERMİYORUM .
sağol bilgin için konu Kilit*

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...