Onaylı Üye
kardeşim aynı şeyi iki kere yazmışsın bence 2.yi sil derim ben..yapma demiyorum eğer bilgin yoksa tak diye girme diyorum önce baya bi öğren yoksa senin yaptığın araba ehliyeti olan adamı uçağa bindirip sür demek gibi bişey tehlikeli işler yani
açıklamak aynı şeyi 2 kere yazmak değildir bunda uyarılma yok ki senin gibi konu ile alakasız yorum yapmıyorum sen daha 20 günlük üyesin bide benim kaç yıllık olduğuma bak daha sonra bi düşün neden süper üye olduğumu ayrıca mesaj kasmak gibi bir amacım yok zaten hiçbir hileyi kullanmıyorum yani en azından boş yorum kasmak yerine insanlara yardımcı olmaya çalışıyorumkardeşim aynı şeyi iki kere yazmışsın bence 2.yi sil derim ben..
sonra uyarı alırsınbak bide süper üye olmuşsun...
Forma bi video atmşlar video daki arkadal 100 tl le giriş yaptı ortak larla 2017 2020 de battı bıraktılar işiMerhaba bitcoin kasmak için bi sistem yaptırmak istiyorum fakat bilgim yok hiç 20.30 bin kadar bütçem var bilgisi olan yardım ederse fikir ve sistem olarak sevinirim...
Elektirigin bedava ya getire bilseniz ayda 1000 tl getirisi var 5 kartlabencede ekran kartın iyi olması lazım osu iyi olması lazım busu iyi olması lazım zor..
bende geçenlerde buraya sormuştum ama sonradan anladım bu iş yaş....
pubg mobil üzerinden para kazananlar da mı varKimseye güvenme hele ki sanaldan birikimin boşa gider yazık olur . He illa ticaret yapacam diyorsan pubg mobıle hesap alım satım veya uc işine gir hem kolay anlarsın hemde çok kazanırsın . Eğer sistemin orta derece iyiyse hile satım işine gir yayın aç bunlarda para çok ufak birikimle çok para kazanabılırsın
Tabi ki mesela hile satışı yapanlar sağlam bir hileyse sabit müşterileri gelir 1 aylık satış fiyatı en kötü 200 tl den başlıyor haftalık 100 tl . Her gün sunuculara farklı adamlar geliyor farklı farklı satın alıyorlar 1 ayda 15.000 yapanda gördüm . Sunucu kapasitene ve güvenilir olmana bağlı bu işler . 1 Kişiye satarsın sorun yaşamaz tum arkadaslarına senı onerır bır bakarsın akşam olmadan 4 kısı daha gelmişpubg mobil üzerinden para kazananlar da mı var
o yüzden emrah doğuya yerleşirsek olur bak nasıl olsa milletten alıyolar parasınıelektrik parası kurtarmıyo bence ölü yatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?