bitcoin kasmak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
yapma demiyorum eğer bilgin yoksa tak diye girme diyorum önce baya bi öğren yoksa senin yaptığın araba ehliyeti olan adamı uçağa bindirip sür demek gibi bişey tehlikeli işler yani
kardeşim aynı şeyi iki kere yazmışsın bence 2.yi sil derim ben..
sonra uyarı alırsın :D bak bide süper üye olmuşsun...

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
araştırdığım kadarıyla zor iş bilmen gerek bir bilgin yoksa bulaşma derim

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ben pek anlamam ama sayfalarını yorumlarını filan takıp edıyorum. Ortak bir dilleoynayacagın en buyuk kumar olur dıyorlar. Olurda aralarına filan girersin mining filan deyıp ekran kartını itelemeye calısırlar. yapma :)

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kardeşim aynı şeyi iki kere yazmışsın bence 2.yi sil derim ben..
sonra uyarı alırsın :D bak bide süper üye olmuşsun...
açıklamak aynı şeyi 2 kere yazmak değildir bunda uyarılma yok ki senin gibi konu ile alakasız yorum yapmıyorum sen daha 20 günlük üyesin bide benim kaç yıllık olduğuma bak daha sonra bi düşün neden süper üye olduğumu ayrıca mesaj kasmak gibi bir amacım yok zaten hiçbir hileyi kullanmıyorum yani en azından boş yorum kasmak yerine insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Merhaba bitcoin kasmak için bi sistem yaptırmak istiyorum fakat bilgim yok hiç 20.30 bin kadar bütçem var bilgisi olan yardım ederse fikir ve sistem olarak sevinirim...
Forma bi video atmşlar video daki arkadal 100 tl le giriş yaptı ortak larla 2017 2020 de battı bıraktılar işi
Sadece btc le olmaz alt coin falanı var bu işin
Havuz dedigimiz sistemlerde surekli atıyorlar seni surakli başinda durman gerek birde elektirik pahalandı

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bencede ekran kartın iyi olması lazım osu iyi olması lazım busu iyi olması lazım zor..
bende geçenlerde buraya sormuştum ama sonradan anladım bu iş yaş....
Elektirigin bedava ya getire bilseniz ayda 1000 tl getirisi var 5 kartla

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Kimseye güvenme hele ki sanaldan birikimin boşa gider yazık olur . He illa ticaret yapacam diyorsan pubg mobıle hesap alım satım veya uc işine gir hem kolay anlarsın hemde çok kazanırsın . Eğer sistemin orta derece iyiyse hile satım işine gir yayın aç bunlarda para çok ufak birikimle çok para kazanabılırsın

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Kimseye güvenme hele ki sanaldan birikimin boşa gider yazık olur . He illa ticaret yapacam diyorsan pubg mobıle hesap alım satım veya uc işine gir hem kolay anlarsın hemde çok kazanırsın . Eğer sistemin orta derece iyiyse hile satım işine gir yayın aç bunlarda para çok ufak birikimle çok para kazanabılırsın
pubg mobil üzerinden para kazananlar da mı var

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
pubg mobil üzerinden para kazananlar da mı var
Tabi ki mesela hile satışı yapanlar sağlam bir hileyse sabit müşterileri gelir 1 aylık satış fiyatı en kötü 200 tl den başlıyor haftalık 100 tl . Her gün sunuculara farklı adamlar geliyor farklı farklı satın alıyorlar 1 ayda 15.000 yapanda gördüm . Sunucu kapasitene ve güvenilir olmana bağlı bu işler . 1 Kişiye satarsın sorun yaşamaz tum arkadaslarına senı onerır bır bakarsın akşam olmadan 4 kısı daha gelmiş :D

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
direk atlama işe bilen bi yakınından veya real görüştüğün arkadaşından dostundan yardım al direk batarsın :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Bu bir kazı değildir insanların bilgilerini aslında senin pc ile işliyosun asıl amacı bu bunun üzerine sanal bir para kazanıyorsun evet oda bir para ama sana sadece şunu söylicem dostum 1 tane ile olmaz 1 yılda 1 adet bile üretemiyosun çok uzun bir süreç ve sancılı doğuda yapıyorlar bu işleri elektrik kaçak kullanıyorlar. en az 10 adet olması gerekiyor ki belli bir miktar para elde edebilesin benim sana tavsiyem hiç girme bir tanesinin maliyetide de 30-35 arası

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Zor iş oldugunu duydum pek önermiyorum

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
bit coin piyasası şuan az düşüşlerde dostum bence uzak dur arkadaşım girdi şuan 30 bin tl zararda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...