bitcoın kazanma hakkında?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
merhabalar bıtcoın kazanma hakkında 1 kac sey sorucam mesela bır sıteye kayıt oluyoruz orası bıze bıtcoın adresı verıyormu bır program yaptım bıtcoın kasıcak oda adress ıstıyor yanı bıtcoın adress i bu sitede alabılır mıyız mesela adres:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Hacı ne yaptın ya cripto para cüzdanı istiyorsan blockchain.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
bitcoin`için en az 2 ekran kartı lazım varmı? sende şundan söylüyorum pc tek ekran katı ile para zor kazanırsın diye

Bitcoin Site Link :
yanlıs anlamıssınız benı :D arkadasın ınternet kafesı var dedıkı bana btc adresını ver sanada btc kastırayım pclerden fakat ben btc adresını nası alınacagını vb tam bılmıyorum dc varsa yardımcı olur musn

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
yanlıs anlamıssınız benı :D arkadasın ınternet kafesı var dedıkı bana btc adresını ver sanada btc kastırayım pclerden fakat ben btc adresını nası alınacagını vb tam bılmıyorum dc varsa yardımcı olur musn
dsadasdasda pek bilgim yok o konu da konu na tekrar baktım internet cafe diye bir sözcük yoktu :)

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
dsadasdasda pek bilgim yok o konu da konu na tekrar baktım internet cafe diye bir sözcük yoktu :)
aynen yoktu konuda zaten bılgısyarımla kasabılır mıyım dıye bısey sormadım :) sadece o adresı nasıl bulabılırım dıye sordum

Dedektif Mithra
Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
mantıklı dusunursek sen bı sıteye uye olacaksın kasabılecegın bır sıteye kasabılmen ıcın sana adresı verecek bıtcoın kasabılecegın bır sıte bul kayıt ol alırsın adresı bence ??????????????

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
mantıklı dusunursek sen bı sıteye uye olacaksın kasabılecegın bır sıteye kasabılmen ıcın sana adresı verecek bıtcoın kasabılecegın bır sıte bul kayıt ol alırsın adresı bence ??????????????
aynen ıste hangı sıteye kayıt olayım o adresı nası alabılırım bana ogretecek bırı lazım

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Blockchain hesap olustur veriyor sana adresi

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Adres dediğin bitcoin cüzdanı zaten blockchain ne peki aradığın şey işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...