- Yasaklandı
-
Banlı Üye
burda nası yapıcam bana bı adress vermesı lazım sanırım bu adresı programa gırmem lazımHacı ne yaptın ya cripto para cüzdanı istiyorsan blockchain.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bitcoin`için en az 2 ekran kartı lazım varmı? sende şundan söylüyorum pc tek ekran katı ile para zor kazanırsın diyeburda nası yapıcam bana bı adress vermesı lazım sanırım bu adresı programa gırmem lazım
yanlıs anlamıssınız benıbitcoin`için en az 2 ekran kartı lazım varmı? sende şundan söylüyorum pc tek ekran katı ile para zor kazanırsın diye
Bitcoin Site Link :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
dsadasdasda pek bilgim yok o konu da konu na tekrar baktım internet cafe diye bir sözcük yoktuyanlıs anlamıssınız benıarkadasın ınternet kafesı var dedıkı bana btc adresını ver sanada btc kastırayım pclerden fakat ben btc adresını nası alınacagını vb tam bılmıyorum dc varsa yardımcı olur musn
aynen yoktu konuda zaten bılgısyarımla kasabılır mıyım dıye bısey sormadımdsadasdasda pek bilgim yok o konu da konu na tekrar baktım internet cafe diye bir sözcük yoktu
aynen ıste hangı sıteye kayıt olayım o adresı nası alabılırım bana ogretecek bırı lazımmantıklı dusunursek sen bı sıteye uye olacaksın kasabılecegın bır sıteye kasabılmen ıcın sana adresı verecek bıtcoın kasabılecegın bır sıte bul kayıt ol alırsın adresı bence ??????????????
Adres dediğin bitcoin cüzdanı zaten blockchain ne peki aradığın şey işte.yanlıs anlamıssınız benıarkadasın ınternet kafesı var dedıkı bana btc adresını ver sanada btc kastırayım pclerden fakat ben btc adresını nası alınacagını vb tam bılmıyorum dc varsa yardımcı olur musn
herkes bak blockchain demıs dene biaynen ıste hangı sıteye kayıt olayım o adresı nası alabılırım bana ogretecek bırı lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?