Onaylı Üye
ekran kartına göre kazanıyorsunArkadaşlar evde boş boş oturuyoruz şuan ve bir şekilde gelir elde etmemiz lazım bu konuda ben bitcoin madenciliğini düşündüm nasıl yapılır ne kadar para getirir bilmiyorum bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
ekran kartım geforce 840M ne kadar kazanabilirimekran kartına göre kazanıyorsun
hiç mi kazanamam peki? nereden indireceğim bir de o programları840m iş yapmaz en az rx 580
program üyelikler ....840m ile kazsan kazsan ayda 10 lira gibi birşey çıkar...elektrik 250 liradan aşağı gelmez...istersen bulut madencilikleri dene internette ....fanlar cıldırıacak pc nin...benim 1070 im var 80+ derece ile çalışıyor madenciliğe sokunca...değğmez anlıyacağın...Ringleri falan kurmaya kalkarsan 20000-30000 TL yi gözden çıkar...Adamın bi tanesi kışın balkonu atıyodu ringleri ..kar yağarken bile kapalı balkon soba yakmış gibiydi diyodu videoda...evin içine koyamazsın...öyle düşündüğün gibi kolay değil...anlıyorum boş durmasın bişeyler yapıym diyorsun ama zarar ettirir...hemde bayahiç mi kazanamam peki? nereden indireceğim bir de o programları
anladım çok teşekkür ederim iyi ki de sorarak başlayıp başlamamaya karar vermişim yapacak bir şey yok o zaman başka bir yol bulacağız tekrardan teşekkürlerprogram üyelikler ....840m ile kazsan kazsan ayda 10 lira gibi birşey çıkar...elektrik 250 liradan aşağı gelmez...istersen bulut madencilikleri dene internette ....fanlar cıldırıacak pc nin...benim 1070 im var 80+ derece ile çalışıyor madenciliğe sokunca...değğmez anlıyacağın...Ringleri falan kurmaya kalkarsan 20000-30000 TL yi gözden çıkar...Adamın bi tanesi kışın balkonu atıyodu ringleri ..kar yağarken bile kapalı balkon soba yakmış gibiydi diyodu videoda...evin içine koyamazsın...öyle düşündüğün gibi kolay değil...anlıyorum boş durmasın bişeyler yapıym diyorsun ama zarar ettirir...hemde baya
Bir ekran kartıyla ayda 200 tl kazana bilirsin fakat elektirik 100 tl gider şu an için btc kazılmaz degeri yok ve dahada dibe vuracak 2020 yılı sanal paraya da iyi gelmediArkadaşlar evde boş boş oturuyoruz şuan ve bir şekilde gelir elde etmemiz lazım bu konuda ben bitcoin madenciliğini düşündüm nasıl yapılır ne kadar para getirir bilmiyorum bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
peki bulut sitelerden de olduğunu duydum onlar nasıl oluyor cryptotab diye bir şey varmış falan onlardan oluyor mu ne kadar oluyor ne kadar para getirir benden ne götürürBu iş belli bir sistematik gerektiriyor. Ekran kartlarına uygun plakalar ve levhalar hazırlayıp bunları elektrik devresi gibi seri bir şekilde bağlarsan enerji tasarrufu edebilirsin. Aksi takdirde onlarca ekran kartı alıp mining işine girersen elektrik faturasının altından dahi kalkamazsın. İnternette gördüğümüz gibi kolay değil maalesef bu tür işler. Genelde yazılım, elektronik şirketleri bazı ofislerinde mining işini yürütüyor. Fakat ciddi ve sistematik bir şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?