Bitcoin madenciliği nasıl yapılır dostlar ve zararı var mıdır bilgi verebilir misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar evde boş boş oturuyoruz şuan ve bir şekilde gelir elde etmemiz lazım bu konuda ben bitcoin madenciliğini düşündüm nasıl yapılır ne kadar para getirir bilmiyorum bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
dostum indirdigin birseyle bilgisiyarına bulasır ve ekran kartının icinden gecer senin ekran kartın cöp olurken adamlar para kazanır

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar evde boş boş oturuyoruz şuan ve bir şekilde gelir elde etmemiz lazım bu konuda ben bitcoin madenciliğini düşündüm nasıl yapılır ne kadar para getirir bilmiyorum bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
ekran kartına göre kazanıyorsun

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kanki ekran kartı ile yapıyorsun sağlam olması lazım ama kısa vadede kazancı yok uzun vadede çıkarıyorsun program var onlar üzerinden madenciliğe başlıyorusn

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
ekran kartına zarar verir amd rx serisi kartlarla çok iyi bitcoin kasılıyor o kartlardan varsa yapmanı öneririm 16 ay zararda oluuyorsun kapanıyor 16. ay sonra 3 4 tağne pcı express port alırsın çoğaltıp daha fazzla kart takar devam edersin

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
bitcoin madenciliği belirli dönemlerde halvinge girer dostum yarılanır...yani dün elde ettiğin 10 biricm coin bugün 5 birime düşer ..ve şuan halving dönemi yani eskiye nazaran üretimden elde edilen miktar yarı yarıya ... şimdi madenciler bitcoinin 20 000 dolara cıkmasını bekliyorlar...çıktığında satıcaklar ellerindekileri...cesaretini kırmak istemem ama çok zahmetli iş şuan...

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
aga o iş için gerçekten sermaye lazım ekipmanlar cok pahalı

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
evimde para kazanayım diyorsan bitcoin borsasında ufak bi sermaye ile al sat yapabilirsin...fakat zararı riski göze alman gerekiyor...uzunca bir süre en az bir ay takip edip öğrenmen gereken bir sürü şey var.ne nerde cıkar ne zaman düşer ...kimi 2000-3000 TL zararı zarar bile değil diye sayıyor...

Seçkin Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
eskisi gibi bitcoin para çıkarmak zor. şimdi piyasa bissürü bitcoinlerle dolu. seri numarasını tutturamazsın eskidendi

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
hiç mi kazanamam peki? nereden indireceğim bir de o programları
program üyelikler ....840m ile kazsan kazsan ayda 10 lira gibi birşey çıkar...elektrik 250 liradan aşağı gelmez...istersen bulut madencilikleri dene internette ....fanlar cıldırıacak pc nin...benim 1070 im var 80+ derece ile çalışıyor madenciliğe sokunca...değğmez anlıyacağın...Ringleri falan kurmaya kalkarsan 20000-30000 TL yi gözden çıkar...Adamın bi tanesi kışın balkonu atıyodu ringleri ..kar yağarken bile kapalı balkon soba yakmış gibiydi diyodu videoda...evin içine koyamazsın...öyle düşündüğün gibi kolay değil...anlıyorum boş durmasın bişeyler yapıym diyorsun ama zarar ettirir...hemde baya

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
program üyelikler ....840m ile kazsan kazsan ayda 10 lira gibi birşey çıkar...elektrik 250 liradan aşağı gelmez...istersen bulut madencilikleri dene internette ....fanlar cıldırıacak pc nin...benim 1070 im var 80+ derece ile çalışıyor madenciliğe sokunca...değğmez anlıyacağın...Ringleri falan kurmaya kalkarsan 20000-30000 TL yi gözden çıkar...Adamın bi tanesi kışın balkonu atıyodu ringleri ..kar yağarken bile kapalı balkon soba yakmış gibiydi diyodu videoda...evin içine koyamazsın...öyle düşündüğün gibi kolay değil...anlıyorum boş durmasın bişeyler yapıym diyorsun ama zarar ettirir...hemde baya
anladım çok teşekkür ederim iyi ki de sorarak başlayıp başlamamaya karar vermişim yapacak bir şey yok o zaman başka bir yol bulacağız tekrardan teşekkürler

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bir ekran kartıyla ayda 200 tl kazana bilirsin fakat elektirik 100 tl gider şu an için btc kazılmaz degeri yok ve dahada dibe vuracak 2020 yılı sanal paraya da iyi gelmedi

Signed by CrazueLz
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Bu iş belli bir sistematik gerektiriyor. Ekran kartlarına uygun plakalar ve levhalar hazırlayıp bunları elektrik devresi gibi seri bir şekilde bağlarsan enerji tasarrufu edebilirsin. Aksi takdirde onlarca ekran kartı alıp mining işine girersen elektrik faturasının altından dahi kalkamazsın. İnternette gördüğümüz gibi kolay değil maalesef bu tür işler. Genelde yazılım, elektronik şirketleri bazı ofislerinde mining işini yürütüyor. Fakat ciddi ve sistematik bir şekilde.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Bu iş belli bir sistematik gerektiriyor. Ekran kartlarına uygun plakalar ve levhalar hazırlayıp bunları elektrik devresi gibi seri bir şekilde bağlarsan enerji tasarrufu edebilirsin. Aksi takdirde onlarca ekran kartı alıp mining işine girersen elektrik faturasının altından dahi kalkamazsın. İnternette gördüğümüz gibi kolay değil maalesef bu tür işler. Genelde yazılım, elektronik şirketleri bazı ofislerinde mining işini yürütüyor. Fakat ciddi ve sistematik bir şekilde.
peki bulut sitelerden de olduğunu duydum onlar nasıl oluyor cryptotab diye bir şey varmış falan onlardan oluyor mu ne kadar oluyor ne kadar para getirir benden ne götürür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...