Belki sen girerken benim ki de kapalıdır demeye çalıştım da durum öyle değilmiş,genel bir hata olsaydı sende de çalışmaz dı ? zaten çalışmaması kendi başına bir sıkıntı
Çok yavaş ilerlemiş sende, neye göre değişiyor bunun hızı bilmiyorum ama sanırım işlemciye yükleniyor. 2 saatte 22krs kastı bende devam ediyor@XlogaX 2 gündür yapıyorum 1 haftada 10 tl zor kazanırım zannediyorum bir hatam mı var
Sen miningi başlatıp bilgisayarı öyle mi bıraktın yoksa youtube forum falan kullandın mıÇok yavaş ilerlemiş sende, neye göre değişiyor bunun hızı bilmiyorum ama sanırım işlemciye yükleniyor. 2 saatte 22krs kastı bende devam ediyor
Sen miningi başlatıp bilgisayarı öyle mi bıraktın yoksa youtube forum falan kullandın mı
Bir de dediğin gibi i7 5500U var pcde bu kadar yavaş olmamalı bence bilen varsa nasıl hızlandırırım
Post automatically merged:
3 günde 0.18 tl kastım resmen çok yavaş yatarken okula giderken falan tam 24 saat aktifti
sistem olduğundan daha aktif olarak çalıştığı yıpratıyor gibi birşey oluyor çok da hızlı olmasada zamanla yıprattığı doğrudurEkran kartının ömrünü sömürüyormuş çok hızlı bitiriyormuş ekran kartını doğru mu?
iki ekran kartı var bunda da nasıl ekran kartı ya da cpu ile mine yapacağım seçmek istiyorumsistem olduğundan daha aktif olarak çalıştığı yıpratıyor gibi birşey oluyor çok da hızlı olmasada zamanla yıprattığı doğrudur
tabi mining türüne göre değişir gpu ile yaparsan ekran kartı cpu ile yaparsan da işlemcinin ömründen gider
Bir kez hile kullanırken bitcoin miningin olduğunu fark ettim çünkü ekran kartı yancaktı nerdeyse vs. format attımAnlatımını yazdım yukarıya
evet hatta bir kaç ayda ekran kartı GGEkran kartının ömrünü sömürüyormuş çok hızlı bitiriyormuş ekran kartını doğru mu?
o ayda 50 60 tl yakında sana ekran kartı alma parası olurHiç bir şey açık değil sadece Crypto sayfası, i7 4790k var bende aksine youtube veya herhangi gezinmede hızlanmıyor hızı düşüyor anlık takip ediyorum.Ortalama 16 saattir açık 1 Tl oldu buda baya yavaş aslında düşünüldüğünde ayda 70Tl etmiyor fakat bir zararı yoksa durduk yere gelen 50-60 Tl de iyi yani. Ama gece açıktı 2200 H/s civarı gezerken sabah makinayı restledim 4300 civarı geziyor bu baya üzdü
![]()
o ayda 50 60 tl yakında sana ekran kartı alma parası olur![]()
knk henüz ben kullanamadığım için birşey diyemem ama zannedersem ki bu karma olarak kullanıyoriki ekran kartı var bunda da nasıl ekran kartı ya da cpu ile mine yapacağım seçmek istiyorum
Konuyu okumadan / bilmeden boş boş yorum yapmazsanız iyi olurİyi Bir Para Kazanma Şansı Var Mıdır?