☾☆ Ederinden Fazla Değer Soytarıyı Kral Eder ☾☆
Süper Üye
Gtx1050 yaparmı?ekran kartını yakma ihtimalin yüksek bence deneme yapmak istiyosanda sana onerim gtx 1060 biraz pahalı ama madenciliği iyi yapıyor
Gtx1050 yaparmı?ekran kartını yakma ihtimalin yüksek bence deneme yapmak istiyosanda sana onerim gtx 1060 biraz pahalı ama madenciliği iyi yapıyor
yaparGtx1050 yaparmı?
şey apu sistemler ile olabilir mi?ekran kartın minimum 6 veya 8 gb olmalı yoksa büyük ihtimalle yanacaktır sistemin.
telefondan kasarsın o da günlük 5 tl bırakmaz imkansız eğer sürekli sabahtan akşama kadar pc başındaysana metin2 oyna pvp serverları biliyorsan itemci ye oynayarak günlük 5 değil 50 60 kazanabilirsin oyun oynayarak... ben öyle yapıyorum 1 haftada 300-400 arası geliyorPeki nasıl para kazanabilirm internetten nakit sıkıntım var da günlük 5 tl bile olsa kar
ben metin2 çok oynamadım biraz açıklayıcı anlatırsan yaparım yani tam olarak nasıl yapacağımtelefondan kasarsın o da günlük 5 tl bırakmaz imkansız eğer sürekli sabahtan akşama kadar pc başındaysana metin2 oyna pvp serverları biliyorsan itemci ye oynayarak günlük 5 değil 50 60 kazanabilirsin oyun oynayarak... ben öyle yapıyorum 1 haftada 300-400 arası geliyor