Bitcoin mining nedir ve ne işe yarar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar, Instagram keşfetim tamamıyla bunlarla doldu ve ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok.

1000006181.jpg

1000006185.jpg

1000006182.jpg

Bilmem Hamster kombat, yok bilmem ne. Kimse de açıklamıyor. Yorumlara giriyorum, tamamıyla NPC dolu ya da uygulama linki var. Bu uygulama ile Bitcoin mi buluyoruz? Tam olarak nedir? Çünkü ben de başlamayı düşünüyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ben de merak ediyorum benim de aynı ama kime sorsam dolandırıcı diyor deneyen var mı

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
scammer muhtemelen. bu kadar para kazansa neden reklam etme gereği duysun. üstüne üstlük mining'den ziyade çalıntı cüzdanlara benziyor.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
dokunuş başına 5 bişey geliyor ne anlamadım ama otomatik tıklayıcı da var solda onu kullanarak güzel para toplarsın telefon tablet ne varsa açarsın otomatik tıklayıcı yükle zenginsin ozaman saçmaymış ben yalan olduğunu düşünüyorum hocam.

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
boş iş kardeşim uğraşmana değmez

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
scammer muhtemelen. bu kadar para kazansa neden reklam etme gereği duysun. üstüne üstlük mining'den ziyade çalıntı cüzdanlara benziyor.
%85 i scammer zaten full kendileri para kazanmak için arkaya böyle videolar koyuyorlar ama bazıları gerçek sanırım yescoin olayı var onu da anlamadım mesela ben listelenme falan diyorlar listelenme ne onu da bilmiyorum hiç anlatanda yok

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Kısacası, Bitcoin madenciliği, işlemleri doğrulayan ve yeni Bitcoin'ler kazanan bir grup madencinin işidir. Herkesin birlikte çalıştığı ve güvenli bir ortam oluşturduğu bir sistemdir!
bitcoin=para demektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...