Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba öncelikle ben bir bot keşfettim ismi BTC Miner bu bot telegramdan bitcoin kazıyor bu bot elektrik faturasını arttırır mı ? Ne kadar arttırır bilgisi olan varsa yardım edebilir mi
İşin gerçeğini bilmiyorum ama çok büyük ihtimalle dolandırıcılık gibi bir şey. Telegramdan mining yapmak ne demek aga millet bunun için yüzbinlerce liralık sistemler kuruyorken böylesi şaşırttı.
kardeş beni sakın yanlış anlama ama konuyla ilgili bir fikrin varsa yorum yapmada özgürsün
ama alakasız şeyler yazarsan ban yiyebilirsin söyliyeyim istedim.
Telegram botları her zaman sizlere başlangıçta belirli bir limite ulaştıktan sonra parayı çekebileceğinizi söyler. O limite ulaştıktan sonra parayı çekmeye çalışırsanız da çekim yapabilmek için xxxxxxxx adresine şu kadar para gönder şeklinde bir saçmalık söylerler. Parayı gönderince de gönderdiğiniz paranın yetersiz olduğunu bir miktar daha göndermeniz gerektiğini söylerler.
Telegram botlarının %99u bu şekilde dolandırıyor insanları arada tek tük parayı gerçekten yollayanlar var ama onlarda yine aynı şekilde bir miktar para alıyor sizden ve kazdığınızı yolluyor. Kâr ediyorsunuz ama sizin kârınız o bota para gönderen başka insanların parası. Yani şanslı olan taraf parayı alıyor diğer taraf kaybediyor kazanan yine botun sahipleri oluyor
dostum dolandırcılık olduğu bariz belli arkadaşında dediği gibi milyarlar harcayıp sistem kuruyorlar yani bu kadar kolay yoldan hiç birşey elde edemezsin zaten her işin bir zorluğu vardır
Bu tür mining yöntemleri var ama geneli senin üstünden para kazanmak için kurulmuş sistemler. Bu tür küçük çaplı mining sistemleri sadece zamanını ve elektriğini harcayacaktır.