Bitcoin mining

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
bunu izle kanka yardımcı olur

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
sırf bu işleri yapanlar var youtubeden bak bi dostum gelip kuruyorlar

Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Benim için de biraz ani oldu elimde birikim param vardı yakın bir arkadaşım da donanım üzerine çalışıyor stokta kalmış az da olsa piyasa fiyatının altına toplu veririm dedi ben de karar verip aldım
Post automatically merged:

Karışık işmiş, önerebileceğiniz yoğutube kanalı vb. var mıdır bununla ilgili?
Hocam malesef herkes şuanda haklı olaraktan işi ticarete dölmüş durumdalar . Gelişmiş bir youtube kanalının böyle bir içeriği yok fakat. Mining nasıl yapılır mod nasıl atılır şu karta OC nasıl yapılır diye tek tek arattırdığınızda merakınızda varsa bilgi sahibi olabilirsiniz. HiveOS kullanmanızı öneririm işletim sistemi olarak . Bu işletim sistemi windows 10 gibi düşünün fakat sadece kazım yapmak için kurulan bir işletim sistemi üstelik flash bellek üzerinden boot ederek kolaylık açabiliyorsunuz. Araştırmanız lazım hemde çok fazla araştırmanız lazım . O kadar fazla tetay var ki havuz sistemine girmek , kendi sistemine kendi cüzdanını tanımlatmak gibi işin içine girince öğreneceksin . Takıldığın alan olursa yardımcı olmaya çalışırım . Mod ve OC hariç

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
yt de bir çok video mevcut izleyerek bilgi alabilirsin yapamazsan herkese dağıt birer tanee :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...