Bitcoin nasıl alınır nası tl ye çevirilir nası katlanır ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar bitcoin alıcam onu nasıl katlarım riski varmıdır kazancagım yerde düşermi bide yabancı bi müşterim bana nasıl bitcoin gonderır onu kullanırım detaylı bilen yazarsa sevinirim :)

æ
Onaylı Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
bildiğim kadarıyla kayıt olduğun sitenin indexinde olan sistemde kayıtlı olan kişilerle yapabiliyorsun türk veya yabancı fark etmiyor kar-zarar olayına gelirsek bu kumar gibi düşün ne olacağı hiç belli değil ama bu aralar hep artışta

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
bildiğim kadarıyla kayıt olduğun sitenin indexinde olan sistemde kayıtlı olan kişilerle yapabiliyorsun türk veya yabancı fark etmiyor kar-zarar olayına gelirsek bu kumar gibi düşün ne olacağı hiç belli değil ama bu aralar hep artışta
dostum 1000 tl felan yüklemek istiyorum nasıl katlarım veya düşerim onu anlatırmsn

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bitexen uygulaması gayet kullanışlı dostum biraz araştır sadece ve zamana ihtiyacın var :)

æ
Onaylı Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
dostum 1000 tl felan yüklemek istiyorum nasıl katlarım veya düşerim onu anlatırmsn
açıkçası 1000tl ile fazla katlayacağını düşünmüyorum 1000tl yaklaşık 0,0342000 btcye denk ordaki ufak çaplı artmalar sana fazla kazandırmaz ama yinede şansını deneyebilirisn aynısı düşüş içinde geçerli

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
açıkçası 1000tl ile fazla katlayacağını düşünmüyorum 1000tl yaklaşık 0,0342000 btcye denk ordaki ufak çaplı artmalar sana fazla kazandırmaz ama yinede şansını deneyebilirisn aynısı düşüş içinde geçerli
diyelim yükseldi nekadar yükselir örnek verdim 1000tl ama ilk bastanda cok para yatırmam ilk basta düşük oynuycam diyelim 1000tl yatırdım yükselirse nekadar olur ?

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
sağlam ve güvenilir bir siteden alırsan kaybolma riski yoktur fakat şu an bitcoin acayip bir şekilde artmakta bilgine :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...