Bitcoin sizce karlı mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bitcoin yapmak ne kadar bir bütçe ile karlı olabilir ya da önerilir mi yapılması ya da önerilebilicek başka bir kar yöntemi var mıdır teşekkür ederim

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
hocam bitcoin ilk patlamasından sonra aynı yükselişi birdaha gösteremedi, lakin altın dolar euro sürekli yükselişte, yatırım yapacak bütçeniz varsa öneririm. saygılar

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Yapması Sana Maliyetli Olucak Bu Dönemde Bence Şuan Karsız Dolar Euro Gibi Yatırımlar Daha Sağlıklı Olabilir Senin İçin

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
karlı değil kardeşim cunku elektirikden gelen para zaten hayvan gibi olucak bence deneme bile

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
bence hala karlı ve yapılabilir. İmkan varsa alternatif coinlere de yönelebilirsin

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Çok paran olmalı bu işe girebilmek için 1 btc edecek kadar yoksa fazla kar edemezsin

Üye
6 HİZMET YILI
bu bitcoin beni mahvetti sxp aldım btc yükdeldiği için bi yükselemedi ne olcak bu durum

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
dostum bazen kazandığın zaman çok fazla gelir elde edebiliyosun ama bazende tüm işlerin bir kaç sanite içinde batabiliyor

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bitcoin tabiki güzel zamanda alım ve ya satım yaparsan karlıdır. düüşüş oranlarını iyi yakip etmen gerekiyor ve mantıklı hareket edersen
cok iyi kjazanabilrisn

Hizli yaşa cabuk sıkıl gerçekleri gör
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Bitcoin oyna altkoy in koyuna bulaşma Bitcoin bundan 14 sene önce 5 liraydı şimdi 62 bin lira 2019'da baksın da 32000 liraydı şimdi 62 bin lira Vallahi kanka Bir ara oynadım para yatırdım sonra geri çektim 32 lira yatırdım 48 lira geri çektim ihtiyacım var diye korktum Çünkü düşer falan diye Kanka hiç düşme Yok be hep uçuyor hala ama zamanında alacaktın bile Der şimdi çok geç kaldın Vallahi kanka gene gelir ya ani dolar euro nasıl bir ve uçuyorsa abi Hala devam ediyorsa şimdi bitcoin'e Aklın varsa birer yatıracağım 19 bin lira Anladın mı bekleyeceksin Dayı sürekli devam edeceğiz sürekli takip edeceğim sürekli yükseliyor zaten Kim bilir Bir sene sonra ne hale olur ne hal eder İzmir'de bizim Limontepe Karabağlar da bir tane adamın altına Chevrolet var üzerinde bitcoin plakası var oradan kazanmış galiba

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
reis bitcoin gibi bir kripto paraya yatırım yapmak için büyük sermaye lazım büyük oynayacaksın ki büyük kazan onun yerine RİPPLE (XRP) öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
değerli fakat aşırı patlama yapıcak bir seçenek değil şuan için.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kanka bence kar edebilmen imkansız gibi birşey yani işe girebilmen içinde büyük miktarda para gerekiyor bi kere battınmı toparlanman çok zor olur

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
sistemin sağlamsa kendi kendine kapanmaz diyosan ekmek yedirir zarr ettini görmedik daha

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ethereum deneyebilirsin artışa geçecek gibi bi düşüncedeyim ve bakiyemi tutuyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Anlayana karlı Ama senin yerinde olsam hiç bulaşmam bilmediğim işlere batarsın pişman olursun

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
dolara yatır paranın değeri kaybolmasın
yenşi başlıyorsan bence hisse işlerine gir 3-5 kuruş kazanırsın işi kavrayınca büyük yatırımlara geçersin ama büyük atırımlar büyük kayıp ile sonlanır haberin olsun

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bitcoin eskisi gibi verimli değil bence dolar ve euro daha mantıklı gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...