Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam bitcoin ilk patlamasından sonra aynı yükselişi birdaha gösteremedi, lakin altın dolar euro sürekli yükselişte, yatırım yapacak bütçeniz varsa öneririm. saygılar
bitcoin tabiki güzel zamanda alım ve ya satım yaparsan karlıdır. düüşüş oranlarını iyi yakip etmen gerekiyor ve mantıklı hareket edersen
cok iyi kjazanabilrisn
Bitcoin oyna altkoy in koyuna bulaşma Bitcoin bundan 14 sene önce 5 liraydı şimdi 62 bin lira 2019'da baksın da 32000 liraydı şimdi 62 bin lira Vallahi kanka Bir ara oynadım para yatırdım sonra geri çektim 32 lira yatırdım 48 lira geri çektim ihtiyacım var diye korktum Çünkü düşer falan diye Kanka hiç düşme Yok be hep uçuyor hala ama zamanında alacaktın bile Der şimdi çok geç kaldın Vallahi kanka gene gelir ya ani dolar euro nasıl bir ve uçuyorsa abi Hala devam ediyorsa şimdi bitcoin'e Aklın varsa birer yatıracağım 19 bin lira Anladın mı bekleyeceksin Dayı sürekli devam edeceğiz sürekli takip edeceğim sürekli yükseliyor zaten Kim bilir Bir sene sonra ne hale olur ne hal eder İzmir'de bizim Limontepe Karabağlar da bir tane adamın altına Chevrolet var üzerinde bitcoin plakası var oradan kazanmış galiba
dolara yatır paranın değeri kaybolmasın
yenşi başlıyorsan bence hisse işlerine gir 3-5 kuruş kazanırsın işi kavrayınca büyük yatırımlara geçersin ama büyük atırımlar büyük kayıp ile sonlanır haberin olsun