bitcoin sizde gelceğin en değerli parasimi olucak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bilemem belki ama bana göre altın almak veya gümüş çünkü hergün fiyatı artıyor ilerde satmak isterseniz satıp bitcoin artarsa ona yatırırsınız ama altın en iyisi

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bitcoin olmaz ama ülkeler yakın zamanda enflasyon, devaluasyon vs değerleri daha iyi kontrol edebilmek için ve fiziksel bir değeri olmadığı için neredeyse sınırsız olan, insanın kendine verdiği değerle artıp azalabilen bir miktar olduğu için para bence fiziksel bir şeyden ziyade bir kaç numaradan oluşursa daha iyi olabilir, tabii güvenliğini güzel yapmak lazım

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Sanal Paralar Çok Değerleniyor Mesela Elon Musk Adam Marsa Koloni Kurmayı Planlıyor Sanal Para Geçicek Mesela İlerde Nakit Para Kalmaz

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
bu para birimini ilk çıktığı zaman keşke alsaydık şimdi gelecekteki paralar bu şekilde olucak ve fiyatı gittikçe zaten artıyor 50.000 bulur ya

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Çoğu kişi sanal para olduğu için olmaz diyor, devir internet devri ve çoğunlukla herkes bir şey alırken internete bakar. Bence bitcoin geleceğin en kullanışlı sanal para birimi olur.

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Bu artışla olacak bence, herhangi bir kurum / banka desteklerse daha hızlı kullanılacak.

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
kripto paralar kağıt paraların yerini alacak ve bana kalırsa önümüzdeki 4 sene içersin de 100.000 TL'yi geçecek gibi uzun vadede güzel bir yatırım olur.

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
pek zannetmiyorum bence düşecek

Üye
5 HİZMET YILI
coin olayları bit ile başladığı için piyasayı da artık yürütecek olan odur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...