Bitcoin Son Durum ve Olası İhtimaller (YTD)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Banlı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
bilgilendirme için teşekkürler güzel konu

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhabalar dostlarım. Orta bütçeli bir yatırımcı olarak yapmış olduğum incelemeler ve grafik yorumlarını derledim. Bitcoin ve altcoinlerde son durum ne olur? Alım fırsatları ve analizler hakkında elimden geldiğince sizi aydınlatmaya çalışacağım. Ek olarak kendimden de bahsetmek isterim. Ben Doğu 24 yaşındayım, şuan Hareket ve Antrenman üzerine yüksek lisans yapıyorum. Kripto paralar ile yaklaşık 3 yıldır ilgileniyorum. Unutulmamalıdır ki burada bahsedilen hiçbir konu yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Sadece kendi görüşlerimdir.

Bitcoin:
Şuan $38,865.49 ile son 24 saatin zirvesine yakın bir yerdeyiz. 39bin bandına kadar saatlik süreçte 4 farklı ralli yaşasak da 39bin barajını kırabilmiş değiliz. Bu barajın kıralamaması hareketli piyasadaki yoğun satış baskısından kaynaklanıyor olabilir. Şu anki süreçte tercihim alım yapmamanız. Marttaki faiz kararı ve Rusya-Ukrayna süreci piyasayı bir süre daha sallayacak gibi görünüyor. 39bin barajı kıralamazsa düşüş trendinin daha baskın olduğunu düşünüyorum. İlk alım noktamız 36bin 500 dolar seviyesi olarak uygun görünüyor. Zira bu tutarın altına bir kaç kırılma olsa da burada tutunamadı. Eğer yükselme söz konusu olur ise tavsiyem 40bin 500 dolar bizim için uygun alım noktasıdır.

Altcoinler:
Bildiğiniz gibi btc dominansı ve yukarı yönlü hareketler altcoinleri direkt olarak fırlatma potansiyeli olan planlamalar. Şuan için %50 nakit - %50 alım protokolü ile ilerliyorum. 0.00026 dolar ile shiba güzel bir alım noktası sunuyor. Ayrıca piyasada yeni sayılabilecek bir coin olan CateCoin (binance'de listelenmemiştir.) şuan için harika bir noktada. CateCoin'den bu sene iyi bir atılım yapmasını bekliyorum. Güncel haberleri konu altında paylaşmaya devam edeceğim.

Okumuş olduğunuz için teşekkür eder, yazılan hiçbir cümlenin yatırım tavsiyesi olmadığını tekrardan beyan ederim.
Şuanda bitcon 50 bin dolarin üstüne yakin zamanda cikar diye dusunuyorum.

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
KESİNLİKLE YTD. Mayıs ayına kadar elimde tutup sonra tüm cüzdanı boşaltacağım 6 aydır cüzdana bile bakmıyorum yeminim var. Mayıstan sonra çok fazla düşeceğini düşünüyorum.

B
Banlı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kimse bilemez her an her şey olabilir bekliyoruz
bir tahminim yok

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kısa süre içerisinde bir boğa sezonu yaşanacağını düşünmüyorum daha önümüzde çok gün var

zoranlasilanbilge
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Dün ve bugun %20 kadar düşüş yaşından dikkat beyler batanlar çok oldu.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
FX trade hakkında bir yorumun var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...