Look at this I am Rich
Seçkin Üye
Rica ederim.uzun süredir bu bitcoin ne kadar kazandırıyor diye düşünüyordum teşekkürler
Thanksthat is helpful
ekran kartının ömrünü kısaltıyor demiSelamlar
RX 580+R5 2600 sistem sahibiyim ve benimki gibi ortalama bir pc ile mining'deki kar oranını elimden geldiğince söyleyeceğim
ilk başladığımda eskişehir'deki elektrik fiyatlarına göre aylık 100-120 civarı elektrik faturam vardı mining yapmaya başladım ve 1 ay boyunca boş oldukça mining yaptım.
1- Faturam 120 TL'den 285 TL'ye çıktı
2- Ekran kartım bu süre zarfında gerçekten çok yoruldu ve özellikle geceleri fan sesinden başımı ağrıttı
3- Eğer aranızda mining düşünen varsa şunu söyleyebilirim çok fazla değmiyor kendi görüşüm sisteminizi yıpratmanıza değmez 1 ayda max 30-40 tl civarı kar edersiniz ki onun da ekran kartının vs. parasını çıkarması için uzun süre geçmesi gerekiyor
Umarım yardımcı olmuşumdur, iyi günler dilerim.
O konuda bir bilgim yok ancak bildiğim kadarıyla borsa ya da mining'le bitcoin alabiliyorsunBitcoinle para kazanmanın Yollarını gösteren konu varmı sayfada
Evetekran kartının ömrünü kısaltıyor demi
Dediğin doğru ben evde yapmak isteyen kişiler için söyledim yoksa tanıdığım birkaç kişi 2080TI sistem kurup her ay milyarlarca paralar kazanıyorDostum zaten mining işinin karı 1 ayda çıkmıyor. Gözle görebileceğin bir kar elde etmek için mining rig'in büyük olması, elektrikten tasarruf edebilmek için sanayi elektriği olarak gözükmen ve bu işi 1 yıl kadar yapman gerekiyor.
peki sağolO konuda bir bilgim yok ancak bildiğim kadarıyla borsa ya da mining'le bitcoin alabiliyorsun
Post automatically merged:
Evet
Post automatically merged:
Dediğin doğru ben evde yapmak isteyen kişiler için söyledim yoksa tanıdığım birkaç kişi 2080TI sistem kurup her ay milyarlarca paralar kazanıyor
Rica ederim.peki sağol
Etrafımdaki kişilerin kurdukları sistem 300 Bin TL'lik 20 bin tl bile az ( iş olarak yapacaksan) ben bunu evde yapmayı düşünen varsa onlar için verdim.tavsiye etmem girceksen bu işe 20 binlikl kasayla falan girmen lazım çok az kar yaparsın
Teşekkür ederimYararlı konu adamsın
Dostum sen tek sistemle yaptın bu işlemi bitcoin kasan insanlar 2-3 düzüne ekran kartlarıyla işlemcilerle yapmakta öyle düşün. Sadece tek sistemle yapman benim gözümde saçmalıktan ibaret ama insanlar artık düzüne düzüne sistem toplamaktansa sitelere yatırım yapmayı tercih ediyorlar veyahut bitcoin alım satımını yapmayı tercih ediyorlar çünkü faturaları ve ellerinde patlayan ekipmanlar olmuyorSelamlar
RX 580+R5 2600 sistem sahibiyim ve benimki gibi ortalama bir pc ile mining'deki kar oranını elimden geldiğince söyleyeceğim
ilk başladığımda eskişehir'deki elektrik fiyatlarına göre aylık 100-120 civarı elektrik faturam vardı mining yapmaya başladım ve 1 ay boyunca boş oldukça mining yaptım.
1- Faturam 120 TL'den 285 TL'ye çıktı
2- Ekran kartım bu süre zarfında gerçekten çok yoruldu ve özellikle geceleri fan sesinden başımı ağrıttı
3- Eğer aranızda mining düşünen varsa şunu söyleyebilirim çok fazla değmiyor kendi görüşüm sisteminizi yıpratmanıza değmez 1 ayda max 30-40 tl civarı kar edersiniz ki onun da ekran kartının vs. parasını çıkarması için uzun süre geçmesi gerekiyor
Umarım yardımcı olmuşumdur, iyi günler dilerim.
Gözünüz çok fazla para kazanmaksa 50000 TL'yi gözden çıkarman gerekiyor dediğin gibi ortalama pc'lerde değmiyor.Bilgilendirme için teşekkürler bende çok araştırdım ama bahsettiğin gibi değmiyor...
Dediğin gibi katılıyorum insanlar artık bu iş için 100-200k parayı gözden çıkardılar bu konuyu evde yapmayı düşünen birisi varsa diye açtımDostum sen tek sistemle yaptın bu işlemi bitcoin kasan insanlar 2-3 düzüne ekran kartlarıyla işlemcilerle yapmakta öyle düşün. Sadece tek sistemle yapman benim gözümde saçmalıktan ibaret ama insanlar artık düzüne düzüne sistem toplamaktansa sitelere yatırım yapmayı tercih ediyorlar veyahut bitcoin alım satımını yapmayı tercih ediyorlar çünkü faturaları ve ellerinde patlayan ekipmanlar olmuyor
Umarım yardımcı olmuşumdur
Mining için ise kendi görüşüm minimum 10k'yı gözden çıkarmak borsa ise ve eğer gözün yükseklerdeyse 20-30k gözden çıkarabilirsinŞu anda 1 bitcoin 52.769,97 TL acaba başlangıçta ne kadar yatırım yapmak gerekiyor? Ona göre kredi çekip başlayabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?