Bitexen ile 170 TL kazanın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
her referansa ödeme yapiyorum güveni̇li̇r

Bitexen Yatırımsız üye olup KYC tamamlayan herkese 20 BTXN +10 BENDEN TOPLAM 30 BTXN Coin Hediye!

Nasıl Katılabilirim?
-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
kayıt olun ve kyc tamamlayın. (Kimlik ön ve arka yükleyin ve adres onayı için e-devletten ikametgah yüklemesi yapın)
- KYC tamamlandıktan sonra müşteri tanıma formunu doldurun ardından ödülünüz yatırılıyor.
-Referansımla işlem yapanlara +10 BTXN geri ödüyorum toplam 30 BTXN kazanacaksınız. şu anki değeri x

-Referans kodu: 920946721
-Referanslı link:

Referanssız link:
(ödül ve ref ödülü yok)

-Referansımla işlem yapacaklar kayıt olduktan sonra kayıt olduğunuz zamanı ve mail adresinizi pm iletin lütfen.
-Referansımla başarılı işlem yapanlara +10 BTXN geri gönderiyorum
-Anlık kur değerinde satılıp parayı iban adresinize gönderiyorum, olası kur değişikliklerinden sorumlu değilim.

ödeme kanıtı

Moderatörün son düzenlenenleri:
sanalBTdestek
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
merhaba, bir şey söylemek istiyorum kesinlikle yanlış anlama sözüm sana değil ama benim başıma gelmişti TR'de yaşıyan bir insanın kimliğinin önlü arkalı fotoğrafı ile her şeyi yapabilirsiniz umarum biliyorsunuzdur böyle bir siteye kayıt olmuştum ve aradan 4-5 ay sonra hiç bir şekilde haberim yokken turkcell'den bana mesaj geliyordu ödenmemiş faturalarınız var diye fakat ben turk telekom kullanıyordum meğersem benim adıma faturalı hat çıkartmışlar ve o hattın üzerine toplam 750+ ödenmediği için 1200 TL borç olmuştu buna itiraz ettim ve bi avukat aradı beni size bunu yapan kişi şuanda mahkemede yargılanıyor sizinle birlikte 5-6 kişiye daha yapmış ve kesinlikle ödeme yapmayın borcunuz silinecektir demişti içim rahatlamıştı yani demek istediğim şey şu bi insanın kimliği ile her şey yapılabilir bu başıma gelen olay sadece en ufak örnektir o yüzden dikkat edin arkadaşlar...

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
referans olduğumuz kişiye ödül kaç btx veriyor reis

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bir arkadaş da buna benzer bir şey söylemişti de kayıt olmaya çekindim ne kadar güvenilir bu dostum?

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
hocam açıksası biraz eski kafalı da olabilirim ama bu tür şeyler sıkıntı olabilir yani yarın olmaz 2 ay sonra olur, kimse kimseye bedava para vermez bence bunu bi düşünün

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
güvenilirsi denerim fakat öyle durmuyor agam

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Referans kodu ile kaydolduğumuzda mesela crypto aldık diyelim % kaçı referans sahibine gidiyor ?

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Adamsın çok teşekkürler. Bekletirseniz yükselişe geçebiliyor arkadaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...