Bıyıklarımı nasıl alabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Merhabalar bıyıklarımı almam gerekiyor normalde makine ile alıyorum fakat şu an evde makine yok. Sizce berbere gidip makine ile kestireyim mi yoksa evde jilet ile mi alayım. Jilet ile aldığımda hızlı uzarsa diye uğraşmak istemiyorum. Tavsiyelerinize açığım.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Sakın jilete vurma, jiletin daha hızlı çıkardığı bilgisi yanlış ama kesinlikle daha sert çıkacaktır ve bu da çok rahatsız edici bir şey. Sadece 1 kez jilete vurdum ondan beri pişmanım ve elimden geldiğince makineyle almaya çalışıyorum. Benden sana tavsiye, evdekileri bekle ve makine ile al. (Eğer para sıkıntın yoksa berbere de gidebilirsin.) :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
yav git ateşle yak cidden bu soruyu sormak için foruma kayıtmı oldun Allah affetsin ne diyim

CauSXOXO Kralım Hayatım Bol tereyağlı İskenderim
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kankam sana net önerim git berbere makinayla aldır yoksa ilerde gerçekten çok sık çıkmaya başlar uğraşır durursun lazerlerle felan. Aldırdıktan sonra da hemen bi oneblade sipariş veriyosun makineyle sinekkaydı traşa bu kadar benzer kesen tek cihaz oneblade 5 farklı cihaz denedim. İyi forumlar
Post automatically merged:

yav git ateşle yak cidden bu soruyu sormak için foruma kayıtmı oldun Allah affetsin ne diyim
Arkadaş belli ki genç birisi ilerde sıkıntı olur mu diyo gelişme çağındaki bir bireyin yüzü hassastır ateşle almaya kalkarsa yüzünü yakabilir berber daha sağlıklı.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Merhabalar bıyıklarımı almam gerekiyor normalde makine ile alıyorum fakat şu an evde makine yok. Sizce berbere gidip makine ile kestireyim mi yoksa evde jilet ile mi alayım. Jilet ile aldığımda hızlı uzarsa diye uğraşmak istemiyorum. Tavsiyelerinize açığım.
Kesinlikle makina ile al hocam makina ile tavsiye derim diğer türlü çok daha fazka cıkar

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
kanka hemen bi tane makina alıyorsun sonra alıyorsun bıyıklarını <3 :)

ROYAL FLUSH
Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
berbere git bence

we all go to hell
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ben berbere gidince makine ile alıyorum evde olunca jilet ile alıyorum

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Jilet nasıl hızlı uzatıyor anlamış değilim kıl köklerine müdahale etmedikçe uzamasına nasıl etki edebiliyor?? Jiletle kes gitsin makineden çok daha sağlıklı.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kanka önceden kesmiş ve baya sertleşmişse jilete bulaş yoksa hiç bulaşma berbere git bence

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
zaten tekrardan uzayacak vur jileti geç bu kadar basit
makine ile de alsan aynı jiletle de alsan aynı hesaba çıkacak

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
istesen de istemesen de hersekilde birgun o jileti kullanacaksin o yuzden simdi kullanirsan da birsey kaybetmezsin dostum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...