Bizi Bulabilirler Mi Diyenler İçin :) // Gizlenme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Axe

Mustafa Kemal Atatürk
Uzman Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
[font=tahoma, verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif]Size en basit yoldan anlattım, ttnet şart dedim çünkü bunca şeyi yapmak için çoğu kişi burda okuyarak nete bağlı olması gerektiği için öyle aktardım, kimisi de küçük olabileceği için, şunu belirtmek istiyorum. bu "[/FONT][font=tahoma, verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif]İNTERNET ÜCRETSİZDİR[/FONT][font=tahoma, verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif]"[/FONT]

[font=tahoma, verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif]ne ttnet ne turkcell ne bilmem ne gerek kalmayacak.[/FONT]

[font=tahoma, verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif]gerekli dosyaları usb ye alarak anlatıma da bi şekilde ulaşarak internet bağlantınız olmadan yapabilirsiniz ve bitirdiğiniz de ücretsiz internet sizlerle. [/FONT]

[font=tahoma, verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif]pek bilinmez ama bana kalırsa çok değer bulacak bir şey olucak. [/FONT]

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...