Bizi Takip Edin Gif İsteği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Merhabalar, Türk ve yabancı kaynaklardan araştırdım ama istediğim gibi birşey bulamadım. Sizden ricam
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
altındaki gibi bir gif yapabilir misiniz :mum:
Sadece instagramdan takip et resmi olsa yeter, hareketli gif şeklinde olacak. Üzerinde de simdi.uzaktasin yazacak. Uğraşanlara şimdiden teşekkür ederim.

Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Dostum Youtubeye girip ( videonun altına abone ol ekleme) yazarak öğrenebilirsin biraz araştırman yeterli olacaktır.

Dediğin gibi birşey değil, link verdiğim videoyu izlersen istediğimi anlayacaksın. Hareketli gif tarzı diyorum

Rumpolis
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Dediğin gibi birşey değil, link verdiğim videoyu izlersen istediğimi anlayacaksın. Hareketli gif tarzı diyorum
Tamam İşte Ya Ortadan Çıkıyor - Ya Soldan - yada soldan ortaya dopru hareketli olanlardan bahsediyorsun araştırırsan bulursun zor değil 1 kaç kere aratacaksın videoları izliceksin yapacaksın bukadar basit.

Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Tamam İşte Ya Ortadan Çıkıyor - Ya Soldan - yada soldan ortaya dopru hareketli olanlardan bahsediyorsun araştırırsan bulursun zor değil 1 kaç kere aratacaksın videoları izliceksin yapacaksın bukadar basit.

Sen dediğimi anlamadın, tamam dostum eyvallah sağolasın

Üye
7 HİZMET YILI
bazı internet sitelerinde bulabilirsin aslında yazmışsın gördüm ama istersen kendinde yapabilirsin

Herkesin menfaatince kankisin bu hayatta.
Süper Üye
8 HİZMET YILI
kardeş her adamın işi değil bu iş vallahi eğer yapan olursa bana yapsın makbule geçer

I'll be fine ♥
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
@The Originals bu kadar abartmayın :D youtubeye green screen social media template yazın birsürü hazır gayet güzel projeler var.

I'll be fine ♥
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bu da mı güzel anlamlı gelmedi adamın attığı örnekten 10 kat daha iyi bu bence bi değerlendirin isterseniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...