Rica ediyorum yorum sayınızı artırmak amaçlı yorum yazmayın bari en azından konu ile alakalı birşeyler yazmanız konuya olan saygınızı gösterir.güzel bilgiymiş teşekkür ederim
yorum sayımı attırmak için yaptığım bir bilgi değil kardeşim güzel bir bilgi verdiği için yazan arkadaşa teşekkür etmemin neresini ayıp gördünRica ediyorum yorum sayınızı artırmak amaçlı yorum yazmayın bari en azından konu ile alakalı birşeyler yazmanız konuya olan saygınızı gösterir.
Dostum konu paylaşım sahibi benim bu aradayorum sayımı attırmak için yaptığım bir bilgi değil kardeşim güzel bir bilgi verdiği için yazan arkadaşa teşekkür etmemin neresini ayıp gördün
pardon bro görmemişim sadece sana teşekkür etmek istemiştim böyle bir bilgi verdiğin içinDostum konu paylaşım sahibi benim bu arada
Genelde sırf yorum sayısını artırmak amaçlı konu ile alakasız yorumlar geliyor bizde mecburen konu ile alakasız olunca ister istemez tepki verebiliyoruz kusura bakma paylaşım için ise rica ederim.pardon bro görmemişim sadece sana teşekkür etmek istemiştim böyle bir bilgi verdiğin için
Rica ederim.Paylaşımın için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?