Black Business Card Template – Ücretsiz Siyah kartvizit Şablonu PSD [Free]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
re work
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Paylaşım MemoryHackers üyelerine özeldir :)

Grafik tasarımcılar için şık ve profesyonel görünür. Bu Siyah Kartvizit Şablonu Ücretsiz PSD , hemen hemen her türlü kurumsal ve yaratıcı firma içindir ve kişisel kullanımınız için kullanabilirsiniz. Tüm metinsel içerik katmanları ve şekilleri kolayca değiştirilebilir. Tüm nesneler kalite kaybı olmadan yeniden boyutlandırılabilir. Kartvizite ait 2 adet ücretsiz PSD dosyası bulunmaktadır . Ön ve Arka Kartvizit Tasarımı sizin ihtiyaçlarınıza göre özelleştirmek için. Bu ücretsiz kartvizit PSD şablonunun kendiniz veya müşteriniz için bir tane oluşturmanıza yardımcı olacağından eminim .

şık ve modern bir görünüme sahiptir.

Black-Business-Card-Template-PSD-%C3%9Ccretsiz-Siyah-kartvizit-%C5%9Eablonu-PSD-800x445.jpg

Bu katmanlı PSD kaynakları , gruplar halinde düzenlenmiş ve mükemmel şekilde adlandırılmış.

Kolay ve Özelleştirilebilir PSD dosyasıyla gelir ve bu da kendi makbuzunuzu yaratmanız için zaman kazandırabilir.

Bu Kartvizit Şablonu PSD’yi istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Ancak bu Ücretsiz PSD’yi kişisel ve ticari projelerinizde kullanmakta özgürsünüz.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

re work
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Yorumlarınız için teşekkürler.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Rica ediyorum yorum sayınızı artırmak amaçlı yorum yazmayın bari en azından konu ile alakalı birşeyler yazmanız konuya olan saygınızı gösterir.
yorum sayımı attırmak için yaptığım bir bilgi değil kardeşim güzel bir bilgi verdiği için yazan arkadaşa teşekkür etmemin neresini ayıp gördün

re work
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
yorum sayımı attırmak için yaptığım bir bilgi değil kardeşim güzel bir bilgi verdiği için yazan arkadaşa teşekkür etmemin neresini ayıp gördün
Dostum konu paylaşım sahibi benim bu arada :)

re work
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
pardon bro görmemişim sadece sana teşekkür etmek istemiştim böyle bir bilgi verdiğin için
Genelde sırf yorum sayısını artırmak amaçlı konu ile alakasız yorumlar geliyor bizde mecburen konu ile alakasız olunca ister istemez tepki verebiliyoruz kusura bakma paylaşım için ise rica ederim.

MUHAF1Z
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bi köşede dursun yahu. Sırtımda mı taşıyorum sanki. ihtiyaç olduğunda kullanılır.
paylaşım için teşekkürler

Üye
5 HİZMET YILI
hello byy Press, do you have more models in psd? In case you haven't, I can send you some that I have here.

Son düzenleme:
LahmacunPower
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Gayet başarılı dostum sağol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...