Black Desert başlangıç için öneriler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Hocam en önemli olan şey haritaya hakim olmak ve combolarını kusursuz ezberlemektir.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
kanka ben hashashinle basladım sende bence öyle yap daha iyi olur

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Sana şu karakteri aç bu karakteri aç diyemem. Çünkü bu oyunda açacağın karakterin Pvp veya Pvesinin hangi slotlarda ve hangi anlarda güçlü olduğu kısmı biraz senin oynayışına, biraz da PA nın yaptığı güncellemelerle ilgili ama şunları belirtmekte fayda var.

- Kitap Görevlerini muhakkak yapmaya çalış.
- Oyun P2w değil arkadaşlar. Oyunun p2w aşamasına geldiğinizde aradan hatrı sayılır bir zaman geçmiş oluyor, yeni başlamış 60lı levellere kasan gearı 600lerde olan bir adamın p2w olaylarını anlamasına imkan yok
- Bu p2w aşaması denilen kısım, insanların parayla kostüm alıp kostümleri kırması, kırdığı kostümlerle cron alıp deliler gibi artı basması ya da rüya atı vesaire denemesi ve buna benzer bir çok şey sayabilirim
- P2w dediğimiz olayları tanımlamama gerek yok ama genelde p2w içerğine sahip oyunlarda ciddi player kitleleri oyuna p2w dediğinde genelde tüm oyuncuların finalde odaklandığı yer aynı oluyor, örnek metin2 dediğimiz oyununda inanılmaz bir PVE içeriği yok. O yüzden finalde Pvp kısmına dönüyorsun mecbur ve orada da efsun olayı başlıyor. Kimse metin2ye girip saatlerce madencilik ya da balıkçılık yapmıyor. Ancak sen black deserta girdiğinde, gidip sadece slot dönerek ticaret yapabilirsin ben PVE açısından zengin bir oyun olduğunu düşünüyorum, Lifeskill kısmına hiç girmiyorum bile, gemi yapabilrsin işçi çalıştırabilirsin odun kesmek etmek vs vs vs... yani oyunun p2w olan kısımları oynadığınız her alanda karşınıza çıkmıyor, bizim türk oyuncularımızın tek derdi pvp olduğu için, yabancı sermayeli oyunlarda birileriyle pvp atıp tek yiyince olayı p2w e yıkmaya çok meraklılar diye görüyorum ben.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Guardianla başlamanı tavsiye ederim. Oyunu bıraktım ama ben oyuna başlarken Guardianla başşladım

Oto
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
really the best start is Guardianla

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
benim şahsi görusumun yorumudur oyuna para yatırın başka bişey gerek duymassın

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
O oyun çok karışık bence. Sadece crafting olayı güzel diye biliyorum ve ağır Pay to Win olayı var. Bi yerden sonra o petlerden almanız gerekiyormuş ben o kadar oynamadım. Ama Tank, healer gibi sınıflar yok herkes DPS bana çok saçma geldi.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Diğer mmorpgler gibi değil bu oyun şuan oldukça kolay durumda youtube da bir çok video var bunun hakkında onlara bakabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
Zor oyun, videosunu izleyip yapabilirsin. Tutorial gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...