Crimsonu yapamadınız diye bir şey yok yaptık iki hafta kullandınız, eğer hile güncelleniyor olsaydı hilenin yanında güncelleniyor ibaresi olurdu. Farkettiğin üzere çalışmıyor yazıyor yani o server için hile yapımları durduruldu demek. Gamezbd içinde loaderde çalışan hile var fakat private yani boş beleş insanlar kullanamıyor.
oyun açılırken cmd program durduruldu hatası veriyor. ilk defa kullanıyorum da, herkes aynı hatayı alıyormu tr sunucusunda yoksa bende bi eksik program, visual cc directx falan mı eksik beyler bi anlayan varsa
gamezbd de calısmıyor suan yenı patchmı geldı haberım yok uzun suredır oynamıyordum guncellenıcekmı birde direk console tarzı bır sekıl ayarlarsanız cok guzel olur tuslar ıle degılde dırek console dan yapılması daha ıyı
Sayın Kurucu GamezBD içinde Loader deki Hileyi Nasıl Kullanırız hile var demişsiniz. Boş Beleş Derken Private Serverlere Hile Yapmıyormusunuz Anlayamadım ?
Saygılarımla Seviliyorsunuz
Bu elemanlar yüzünden fixleyecekler hileyi. Gidin expinizi kasın paranızı kasın ne diye millete salça oluyorsunuz.
27.03.2019 An itibariyle oyuna girişte atmakta