Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Sağlam ban dalgası geldi hepimiz ban yedik ama bunun sebebi hardcore kullanmak mı bilemedim yoksa hilemi detected

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bende banı yemişim :D daha dün kullanmaya başlamıştım :D Hilal tapınağında geziyordu görünmez hile onu gorunce otomatık durdu anlamıştım orda olduğunu xD

Dark Knight Buff
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Hocm ben telegramdan yazdım bu embesil kolkaya senin pce memory hacekrs uygulamasını fark ettik ve oyuna injectlenmişti dedi bu durumda hile fixlenmiş mi ? ya da nader başkanın hileyi daha fazla güncellemeyeceğini biliyor ve numara yapıyor

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
whats a good class for no cd?

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hocm ben telegramdan yazdım bu embesil kolkaya senin pce memory hacekrs uygulamasını fark ettik ve oyuna injectlenmişti dedi bu durumda hile fixlenmiş mi ? ya da nader başkanın hileyi daha fazla güncellemeyeceğini biliyor ve numara yapıyor
Bırak kardeşim Allahından bulsun hile guncellenmeyecek malesef :(

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
17sinden beri oyuna girmiyorum ne hile ile nede normal bir şekilde bugün büyük bir ban dalgası gelmiş arkadaş söyledi banada oyuna girmeye çalıştığımda ban yediğimi öğrendim memoryhackers sebebiyle hesabınızı askıya alınmıştır diye geçmiş olsun arkadaşlar galiba detected oldu hile ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...