Tr: Hile uzun bir zamanlığına kapatıldı çünkü bir hafta sonra sınav haftasında olacak bu yüzden hileyi kapattım çünkü bu forumda ve epvp de ban problemi olduğu yazıldı. Yeni güvenli güncelleme 2-3 hafta sonra gelicek.
Saygılarımla.
En:Hack closed for a long time beceause one week after Ill be in exam week so I closed it people said there is ban problem in ePvP also in here. The next safe update will be come in 2-3 weeks.
Regards.
Tr: Hile uzun bir zamanlığına kapatıldı çünkü bir hafta sonra sınav haftasında olacak bu yüzden hileyi kapattım çünkü bu forumda ve epvp de ban problemi olduğu yazıldı. Yeni güvenli güncelleme 2-3 hafta sonra gelicek.
Saygılarımla.
En:Hack closed for a long time beceause one week after Ill be in exam week so I closed it people said there is ban problem in ePvP also in here. The next safe update will be come in 2-3 weeks.
Regards.
[QUOTE = "DougGold04, post: 987051, member: 1497655"] CMD is black, and my game close after 30 seconds, how can i resolve it? can someone help me? [/ QUOTE]
I think is not working hack right now since it says trying, so better not to used this cheat and will wait for farther annoucement
çalışıyor beyler sıkıntı yok dün güncellendiğinden beri sıkıntısız oynuyorum ben menada. sadece pc çok fazla ısınıyor hile ile giriş yapınca bunu engellemenin bir yolu var mı ? @nader11ndeu
@nader11ndeuaçıp kapama tuşları olsa daha iyi olur. Mesela attack speed kapalı sadece hareket hızı açık ya da tam tersi hareket hızı kapalı attack speed açık.
Hocam öncelikle merhaba.Sıkıntı şu bu hileyi indirdim ve yükledim Black Desert Online torrent bölümünü açıyorum ve hileyi açıyorum her türlü denedim hile ekranı geliyor oyuna giriş dedikten sonra oyunda açılmıyor hile de "cmd ekranı" kapanıyor bi bilginiz varmı çok okudum yorumları kimilerinde çalışıyor kimilerinde çalışmıyor.
çalışıyor beyler sıkıntı yok dün güncellendiğinden beri sıkıntısız oynuyorum ben menada. sadece pc çok fazla ısınıyor hile ile giriş yapınca bunu engellemenin bir yolu var mı ? @nader11ndeu