Aptal gibi soru sormanızın mantığı nedir ? Hala çalışmasa konu kilitlenir ve çalışmıyor etiketi konulur.
Post automatically merged:
Hayır, birkaç gün içerisinde biter gibi. Zaten projeyi baştan aşağıya yeniden yazdığım için bu kadar uzun sürdü. Hileyi paylaştıktan sonra gelecek olan güncellemelerde 24 saat içerisinde hile güncellenip paylaşılır zaten.
Keşke bu kadar kaba bir yanıt almasaydım. Aynı sorunun farklı dilde geldiğinide gördüm fakat ona bu yaklaşım yapılmamış. 50 yorum yapıp hileyi denemek için yazdığım birşeydi.Aptal gibi soru sormanızın mantığı nedir ? Hala çalışmasa konu kilitlenir ve çalışmıyor etiketi konulur.
Arkadaşlar kurucu ila ki konuyu mu kapatsın adamları sık boğaz etmeyin Daha iki kelimeyi bir araya getiremiyorsunuz adamlara ne zaman çıkar çıkacak mı vs. sorular sormanın anlamı yok adamlar duyurusunu yapıyor zaten. Kod yazmanın siz o kadar kolay olduğunu mu düşünüyorsun ya bakaldan ekmek almaya benzemiyor adamların işi... Valla ben sinir oldum ya...
nader11ndeu Kolaylıklar dilerim size ve ekibinize iyi çalışmalar.
50 yorum kasmak için forumu kirletmeye gerek yok, off topic katagorisinde rahatlıkla muhabbet edebilirsiniz efendim. İyi forumlar.Keşke bu kadar kaba bir yanıt almasaydım. Aynı sorunun farklı dilde geldiğinide gördüm fakat ona bu yaklaşım yapılmamış. 50 yorum yapıp hileyi denemek için yazdığım birşeydi.
Hocam bugün gerçekleşen calphe on etkinliği canlı yayınında adamlar yeni güvenlik sistemleri üzerinde çalışıyoruz dedi gerçek zamanlı izleme otomatik makro tespit edimi falan bunlar bizi ne kadar etkiler officialda ban riskimiz artar mı ?
Benide bu korkuttu zatenHocam bugün gerçekleşen calphe on etkinliği canlı yayınında adamlar yeni güvenlik sistemleri üzerinde çalışıyoruz dedi gerçek zamanlı izleme otomatik makro tespit edimi falan bunlar bizi ne kadar etkiler officialda ban riskimiz artar mı ?
Benide bu korkuttu zaten
NADER reis onlarında üstesinden gellir inanıyorum
nader reisin yapamadığı hiçbişi yok mahşallah
Bende Heycanla bekliyorum ekle beni beraber oyunun içinden geçelim kralValla öyle şu hileyide bi çıkarsında grandın içinden geçelim heycanla bekliyorum
Bende Heycanla bekliyorum ekle beni beraber oyunun içinden geçelim kral
Olsun kral sen ver şimdiden ekleşelim ya nolucakbi şu hile cıkıp güncellemeleri görelim de ban yeme olayı nasıl olucak önemli olucak o
nader hocam bi yolunu bulur yab
izledikten sonra bende onu düşündüm ve korkutucu oldubakalım nasıl bir karşı atak yapıcak sayın nader
nader hocam bi yolunu bulur ya
vay be ne oynardık black desert
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?