Black desert evolution

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
beyler ben bu servera başlamak istiyorum da merak ettiğim acaba gamezbd gibimi server inci olayı drop olayı falan bilen yardımcı olabilir mi? şimdiden teşekkürler

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
I have joined a private server and i m looking forward to understand it well

Dark Knight Buff
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Hocam ben 2 ay oynadım sarmadı yani 2 ay içinde 281ap 200b param oldu her şey çok pahalı merkez pazar yok bu sayede açık pazar yani herkes istediği fiyata satıyor droplar çok fazla olmasına rağmen caphras bile 4m den gidiyordu bir ara tanesi ayrıca her yer de bug var zaten inciyi çok fazla veriyorlar 2 saaatte bir 4000 inci diye hatırlıyorum ama harcıyacağın zamana değmez officiala sezon geliyor bırak şu boktan serveri oyunda güçlü olanlar belli aralrına ble giremiyorsun gereksiz yeni oyuncusu az yani sen başlayınca elindeki her itemi satamıyorsun donate shop açtılar keskin sertler ve hafızalar falan satılıyor full p2w oldu hiç vakşt kaybetme derim gel officiala keyfine bak

lol
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
eskisi kadar güzel değil sarmaz p2w olayları falan geldi oyuna

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Hocam ben 2 ay oynadım sarmadı yani 2 ay içinde 281ap 200b param oldu her şey çok pahalı merkez pazar yok bu sayede açık pazar yani herkes istediği fiyata satıyor droplar çok fazla olmasına rağmen caphras bile 4m den gidiyordu bir ara tanesi ayrıca her yer de bug var zaten inciyi çok fazla veriyorlar 2 saaatte bir 4000 inci diye hatırlıyorum ama harcıyacağın zamana değmez officiala sezon geliyor bırak şu boktan serveri oyunda güçlü olanlar belli aralrına ble giremiyorsun gereksiz yeni oyuncusu az yani sen başlayınca elindeki her itemi satamıyorsun donate shop açtılar keskin sertler ve hafızalar falan satılıyor full p2w oldu hiç vakşt kaybetme derim gel officiala keyfine bak
aynen banada öyle geldi bi saat falan takıldım mp yok biraz saçma duruyor ticaret işi de berbat haklı gibisin.

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
The server is pretty bad, there is LOTS of drama between community managers and the owner. He recently fired all of the community managers. Also the population isn't that big (only about 1000 players).

The best part about Evo BDO is the MH hack - but after the anti-cheat update we have to wait for nader to update the hack. He said it wouldn't be a problem and to not worry about it, I'm just hoping he fixes it :)

Long story short: fun server for hacking, play other servers/official if you want an actually good community experience.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Benim mmorpg pvplerinden öğrendiğim tekşey orjinali dururken pvp oynamamak

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
What's black desert evolution?

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Well this server is good for hacking and fun!
I Just hope someone will find a way to bypass the new anti cheat,,, or maybe a update on cheat on it :)

Üye
7 HİZMET YILI
gamez kadar drop oranı yok mena yada gamez ikisinin kullanıcı sayısı hemen hemen aynı sayılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...