öyle oyunda kasıcak bi sistemim yok yenileme modunda 110-120 fps alıyorum hilesiz, hile ile oyuna girdiğimde oynarken az bi fps kaybı oluyor ama mouse ortaya çıkınca ctrl e basmak olsun, inventory i açmak olsun vs.. takılmalar oluyor imleç oyun imleçinden normal imleçe filan dönüp düzeliyor vs..
öyle oyunda kasıcak bi sistemim yok yenileme modunda 110-120 fps alıyorum hilesiz, hile ile oyuna girdiğimde oynarken az bi fps kaybı oluyor ama mouse ortaya çıkınca ctrl e basmak olsun, inventory i açmak olsun vs.. takılmalar oluyor imleç oyun imleçinden normal imleçe filan dönüp düzeliyor vs..
Inventory' yi açarken ki aldığınız fps drop bana zararsız gibi geldi. Üstüne gidilecek bir konu değil. Şimdi testleri yaptım, 1440p remastered - full high ayarlarda , townda hilesiz 70-80 fps arası alıyorum (1080ti - 2700x). Hile ile de 70-80 fps arası alıyorum. Benim açımdan farkeden bir şey yok. Bahsettiğiniz imleç kaybolma durumu menüyü açarken ya da kapatırken yaşanabilir. Diğer türlü imleç kaybolmaları vb muhattabı ben değil server sahibidir. Oyunu eğer windowed modda oynuyorsanız full screen de oynamanızı tavsiye ederim. Çünkü hilesiz de olsam windowed modde oyun bana kasıyormuş gibi geliyor. İyi forumlar.
@nader11ndeu Kolay gelsin kral. Denediğimiz kadarıyla sen daha iyi bilirsin sistemsel olarak pek yakalanmıyo bdo hilesi. Raporlamalar açısından da oyunda çöl kamuflajı diye bir item var. Onu giyince diğer oyuncular karakterin üstündeki adını, aile adını vs göremiyor dolayısıyla görüntü alsa bile kullanıcı olmadığı için bir işlem yaptıramaz. Bu item üzerinden bir yöntem bulunabilir mi?