Black Desert Online hakkındaki görüşleriniz neler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
ilk zamanlarında kesinlikle potansiyeli olan bir mmo oyunuydu ama bence harcandı ve biraz p2w'e kaydı bence zevkli değil artık

𐰘𐰃𐰏𐱅
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kuzenlerle hype'lı bir şekilde başladık ama bi kaç gün sonra bıraktık çok sarmadı oyun

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Güzel bir oyun değil bence

Master The Yoda ⚔
Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
İlk çıktığında üye oldum ama sarmamıştı şimdi hep epostaya bi ödül geliyor ama giresim gelmiyor bu tarz oyunlar balon genelde başlarda promotunu iyi yapıyo yayıncılar vs. oynayan oynuyo .

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Blade And Soul'la beraber çıktılar ya iki oyun arasında çok fazla oyuncu kaybi yaşadilar bir de üstüne mmofps oyunlari falan çıktı iyice black deserti alta çekti tutulmadi doğal olarak

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
başlarda sıkıyor sonra iyi oluyo arada girip oynuyorumda bu ara kullanıcı sayısı baya düştü

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Ben Black Desert Online oyununu severek oynuyorum. Oyunun karakter kontrol mekanikleri çok güzel. Karakter kontrolü tamamen oyuncunun yeteneğine bağlı. Oyunun pvp sistemi çok zevkli. Tabi burada pvp sisteminde zevk alabilmek için oynadığınız sınıfa tam olarak hakim olmanız ve karşınızdaki sınıfın özelliklerini, güçlü ve zayıf yanlarını bilmeniz gerekiyor. Black Desert Online emek isteyen ve ciddi anlamda kafa yormanız oynadığınız sınıfta ustalaşmak için pratik yapmanız gereken bir oyun. Bilgisayar donanımı, FPS değeri ve Ping değeriniz çok önemli. Düşük FPS ve yüksek Ping değeri ile oyundan zevk alamazsınız. Oynadığınız sınıf da oyundan zevk alma kısmında etkili oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...