Black Desert Online Official Bypass

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dark Knight Buff
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Hocam merhabalar kendim için bdo mena serverine hile yapmayı planlıyorum hem c++ konusunda kendimi geliştirip hemde sadece kendimin kullanacağı bir hilem olsun dedim :D fakat fazla bir bilgim yok sizlere hangi yolları takip etmem gerekni soracağım şuana kadar kendim sadece hile menüsünü nasıl hooklayabileceğimi buldum ve onu hazırladım hile menümü injectlediğimde bir sorun olmuyor fakat nasıl buna özellikler ekleyeceğim saldırı hızı hareket hızı idlerini nasıl bulup cheat engine ile değiştireceğim ayrıca forumda yanlış hatırlamıyorsam mashelihileci hocam xigncode3 için bir bypass yayınlamıştı fakat ondaki linkler bozulmuş heralde basıyorum basıyorum olmuyor nasıl xigncodeyi de bypasslıyablirim hileyi fark etmemesi için ? şimdiden teşkkürler iyi forumlar.
EDİT : maskelihileci hocam o konuyu güncellemiş galiba yeni linkleri şimdi gördüm
EDİT2 : pearlabyys duyurduğunda yeni makro ve ac sistemi geliştiriceklerini söylemişşti ve şuan oyunda aktif galiba bizim ne kadar sürede ne kadar skill atttığımızı biliyorlar muhtemlen xigncode3 ü bypassladıktan sonra bunuda bypasslamam gerekiyor mu yoksa bu sistemde xigncode3 ü n içine mi ekleniyor ? dediğim gibi aşırı bir bilgim yok yanlışım varsa affola :D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...