Black Desert Patch Note [TR]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
13 ŞUBAT 2020

Merhaba Maceracılar!

Bu bir The MMORPG Black Desert duyurusudur.

13/2 tarihinde bir istemci yaması yapılmıştır.

Eğer şu an oyundaysanız değişikliklerin etkili olabilmesi için lütfen oyunu yeniden başlatınız.

● Bağlantı Noktası/Fetih Savaşı sırasında Toplanma Komutu becerisinin kullanılmasının ardından, yenilmezlik etkisinin savaş duruşuna geçildikten sonra bile devam etmesi sorunu düzeltildi.

(Hedefi: Balenos-1, Serendia-1, Calpheon-1, Mediah-1 ve Valencia-1)

Bu hususta yaşanan rahatsızlıktan dolayı özür diler,

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Bağlantı Noktası/Fetih Savaşı sırasında Toplanma Komutu kullanıldığında alınan yenilmezlik etkisinin, savaş duruşuna geçildiğinde bile devam etmesi sorunu giderildi.Birçok Maceracının bize yukarıdaki güncelleme ayrıntılarıyla ilgili sorular göndermesi sebebiyle, bu bildirim yoluyla bazı bilgiler vermek istiyoruz.Bir klan "Toplama Komutu" verdikten sonra, belirli bir süre uygulanan yenilmezlik etkisi sebebiyle Trina İmha Baltası kullanılarak çok kısa bir süre içinde muazzam hasar vermek mümkün oldu; bu da Bağlantı Noktası ve Fetih Savaşlarının dengesini etkiledi. Tüm bunların sonucunda, bu sorunu çözmek için bir acil durum güncellemesi gerçekleştirdik. Ayrıca, bir kalede dirilmenin yenilmezlik etkisinin ortadan kalkmasına sebep olan bir sorun olduğunu belirledik. Bir kalede dirildikten sonra belirli bir süre devam eden yenilmezlik etkisi, yer kaybederken işleri yoluna koymak için bir dayanak sağlamak amaçlı bir özellikti. Bu, kalelerini savunmak için dirilen klan üyeleri için büyük bir ceza olduğu için, şu anda bir kalede dirilirken yenilmezliğin uygulanması için bu sorunun üzerinde çalışıyoruz. Bu sorunu mümkün olan en kısa sürede çözmek için elimizden geleni yapacağız. Yeniden dirilirken savaş duruşuna geçmediğiniz takdirde yenilmezlik etkisinin kaybolacağını (debuff efekti uygulanacağını) ve savaş duruşuna geçerken yenilmezlik etkisinin kaybolacağını lütfen unutmayın.Black Desert oynanışında yaşanan bu rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

Türkiye&MENA Operasyon Ekibi

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bi alışamadım şu oyuna :) her yeni karakter geldiğinde etkinliğe katılıyorum etkinlik bitene kadar kasıp bırakıyorum

hEKLenDinEvlat
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Bi alışamadım şu oyuna :) her yeni karakter geldiğinde etkinliğe katılıyorum etkinlik bitene kadar kasıp bırakıyorum

aynı durum bende de var. Keşke oyuna büyük bir update gelse level sınırı 80e filan çıksa(daha kolay 60larda kasılsa). Yeni maplar ve yeni silah setleri filan olsa yeni heyecanlar yaşayabiliriz. :D

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
bağlantı Noktası/Fetih Savaşı sırasında Toplanma Komutu kullanıldığında alınan yenilmezlik etkisinin, savaş duruşuna geçildiğinde bile devam etmesi sorunu giderildi.Birçok Maceracının bize yukarıdaki güncelleme ayrıntılarıyla ilgili sorular göndermesi sebebiyle, bu bildirim yoluyla bazı bilgiler vermek istiyoruz.Bir klan "Toplama Komutu" verdikten sonra, belirli bir süre uygulanan yenilmezlik etkisi sebebiyle Trina İmha Baltası kullanılarak çok kısa bir süre içinde muazzam hasar vermek mümkün oldu; bu da Bağlantı Noktası ve Fetih Savaşlarının dengesini etkiledi. Tüm bunların sonucunda, bu sorunu çözmek için bir acil durum güncellemesi gerçekleştirdik. Ayrıca, bir kalede dirilmenin yenilmezlik etkisinin ortadan kalkmasına sebep olan bir sorun olduğunu belirledik. Bir kalede dirildikten sonra belirli bir süre devam eden yenilmezlik etkisi, yer kaybederken işleri yoluna koymak için bir dayanak sağlamak amaçlı bir özellikti. Bu, kalelerini savunmak için dirilen klan üyeleri için büyük bir ceza olduğu için, şu anda bir kalede dirilirken yenilmezliğin uygulanması için bu sorunun üzerinde çalışıyoruz. Bu sorunu mümkün olan en kısa sürede çözmek için elimizden geleni yapacağız. Yeniden dirilirken savaş duruşuna geçmediğiniz takdirde yenilmezlik etkisinin kaybolacağını (debuff efekti uygulanacağını) ve savaş duruşuna geçerken yenilmezlik etkisinin kaybolacağını lütfen unutmayın.Black Desert oynanışında yaşanan bu rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
sabah akşam oynuyorum full karakter değiştiriyorum mal gibi ya

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
oynicak gibi oldum boşverdim

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
server is interesting.
Post automatically merged:

I am going to play this game

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ogrenmeye çalışıyorum cok degisik cidden

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
metin2'nin yan çarı gibi geliyo bu oyun bana .d

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
metin2'nin yan çarı gibi geliyo bu oyun bana .d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...