Black Desert Private Server

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar black desert oynamak isteyen paytowin i az olsun gelişimi çok diyen varsa GamezBD olarak ücretsiz oyuna başlayabilirsiniz. Kısa zamanda full+full item ve levellere ulaşarak oyunu end game ile tecrübe edebilirsiniz. Server yarısından fazlası Türk zaten. Ben bizim Türklerden kaçıyodum drama çok oluyor aralarında...Oyunu endgame e getirip bıraktım charı bir arkadaşa. Black Desert farklı private server tecrübesi olanlar var mı ? Varsa görüşleriniz ?

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Private server hakkında pek bir bilgim yok reis eğer belli bir levelden başlatıyorsa oynamak isterim çünkü 60 kasmak çok sıkıyor ve item toplamak falan derken baya zaman harcıyoruz öle birşey varsa oynamak isterim biraz daha açıklarmısın.

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
GamezBD tam olarak ne ? Metin2deki gibi pvp server mı? Yani BDO nun daha kolay bir hali mi?

The Looper
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
[QUOTE = "taha00, post: 1719933, member: 558294"]
If you want to play paytowin with friends who want to play black desert, you can start the game for free as GamezBD. You can experience the game with end game by reaching full + full items and levels in a short time. More than half of the server is Turkish. I have been avoiding the Turks, there are many drama among them ... I brought the game to endgame and left it to a friend. Does anyone have different private server experience in Black Desert? Any feedback?
[/ QUOTE]
can you PM me the link?

The Looper
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
[QUOTE = "mrx4848, post: 1720055, member: 2110517"]
I don't know much about the private server but my friend played it was nice
[/ QUOTE]
sn ka nakakuha ng private server?

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Private server hakkında pek bir bilgim yok reis eğer belli bir levelden başlatıyorsa oynamak isterim çünkü 60 kasmak çok sıkıyor ve item toplamak falan derken baya zaman harcıyoruz öle birşey varsa oynamak isterim biraz daha açıklarmısın.
66 levelde oynuyorsun bunu zaten...Bir günde 64 olabilirsin 65-66 çok az bi emek istiyor oda tam tadında...İtemlerim Full Pen ve Full 20 Level Capras lı idi...inci bedava bütün paytowin itemler bedava..birkaç şey hariç onlarda örneğin black pegasus...oyun zaten sana normal pegasus ,dine doom basma şansını yüksek veriyor.Black olsa ne olur olmasa ne olur. İncilerle capras takaslıyıp 20 levele uğraşıcaksın biraz itemleri. Herkes gear lı olduğu için ilk başta çok dayak yersin...ama benim kendi guildimde 2 haftada full pen olan oyuna yeni başlamış arkadaşlar vardı...Lazım olur diye 1-2 T para dağıtıyodum guildime kimsenin ihtiyacı bile olmuyordu. Deboraka kolye ile yanlış hatırlamıyorsam 328+ ap yi çıkabilirsin...700 gear ı aşabiliyorsun. İtem basmak kolay.2 haftada enchanement etkinliği gelir ve basma oranları tavan yapar ayrıca.Bunun dışında para kasmak çok çok daha kolay ilk başlarda herkes para kasıp pen item ve aksesuarları satın alıyordu. Pen deboraka için ki oyunun en pahalı itemi sanırım 100 T civarında bir sürü önsipariş var buda demek oluyorki 3-5 T para değil bu serverda..Saatte 300-500m falan kasılabiliyor.paytowin kısmı var mı dersen bir haftalık premium açıyorsun etkinlik zamanlarında 28 Lira...o senin item geçirme oranını at basma oranını droplarını falan yükseltiyor. Olmadanda basarmısınız evet baya baya basarsın....Karakterleri tam gücünde test etmek için birebir...İyi oyna Başka hiç birşeye ihtiyaç yok...Menanın kalabaliği olmuyor burda ama Menanın ayrısı burda..Gelince görürsün zaten

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Privateserver hakkındabilgim yok ama güzel diyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
66 levelde oynuyorsun bunu zaten...Bir günde 64 olabilirsin 65-66 çok az bi emek istiyor oda tam tadında...İtemlerim Full Pen ve Full 20 Level Capras lı idi...inci bedava bütün paytowin itemler bedava..birkaç şey hariç onlarda örneğin black pegasus...oyun zaten sana normal pegasus ,dine doom basma şansını yüksek veriyor.Black olsa ne olur olmasa ne olur. İncilerle capras takaslıyıp 20 levele uğraşıcaksın biraz itemleri. Herkes gear lı olduğu için ilk başta çok dayak yersin...ama benim kendi guildimde 2 haftada full pen olan oyuna yeni başlamış arkadaşlar vardı...Lazım olur diye 1-2 T para dağıtıyodum guildime kimsenin ihtiyacı bile olmuyordu. Deboraka kolye ile yanlış hatırlamıyorsam 328+ ap yi çıkabilirsin...700 gear ı aşabiliyorsun. İtem basmak kolay.2 haftada enchanement etkinliği gelir ve basma oranları tavan yapar ayrıca.Bunun dışında para kasmak çok çok daha kolay ilk başlarda herkes para kasıp pen item ve aksesuarları satın alıyordu. Pen deboraka için ki oyunun en pahalı itemi sanırım 100 T civarında bir sürü önsipariş var buda demek oluyorki 3-5 T para değil bu serverda..Saatte 300-500m falan kasılabiliyor.paytowin kısmı var mı dersen bir haftalık premium açıyorsun etkinlik zamanlarında 28 Lira...o senin item geçirme oranını at basma oranını droplarını falan yükseltiyor. Olmadanda basarmısınız evet baya baya basarsın....Karakterleri tam gücünde test etmek için birebir...İyi oyna Başka hiç birşeye ihtiyaç yok...Menanın kalabaliği olmuyor burda ama Menanın ayrısı burda..Gelince görürsün zaten
nerden indirebilirim

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
gamezbd çok iyi herkese öneririm menadaki sıkıntıları çözüyorlar v.s bufflar nerfler çok eşit

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Black Desert Private Serveri Aynı oyun daha kolay full gelişimle...Örneğin
Sunucu Bilgisi

• Canavar exp oranı: 10x
  • Canavar eşya düşürme oranı: 10x
  • Yaşam exp oranı: 5x
  • At exp oranı: 3x
  • Bilgi edinme exp oranı: 5x
  • Tendency exp oranı: 5x
  • Fitness exp oranı: 5x
  • Lonca beceri exp oranı: 5x
  • Beceri exp oranı: 5x
  • Balıkçılık eşya düşürme oranı: 10x
  • Toplama eşya düşürme oranı: 10x
  • Steal drop rates: 10x
Yani herşey 10 kat daha hızlı

USTA
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
nasıl bır oyun

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
deneyim bakalım indiriyorum şuan

USTA
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bende ındırıyorum

The Looper
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
So you focus basically in pvp?

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
GamezBD bile zor gerek yok zamanınızı öldürmeyin ben pişmanım

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
gamezbd is ok, too much latency and hard to dodge attacks even from mobs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...